Αυτή είναι η άσκηση που καίει τις περισσότερες θερμίδες!

Αυτή είναι η άσκηση που καίει τις περισσότερες θερμίδες!

Κάθε χρόνο αναζητάμε νέους επαναστατικούς τρόπους για να κάψουμε πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά θερμίδες, αλλά και νέους τρόπους γυμναστικής για να έχουμε ευεξία και όμορφο σώμα. Μήπως, όμως, κάποιες φορές οι απλές ασκήσεις -σαν αυτές που κάναμε στο σχολείο- είναι πιο αποτελεσματικές;

Οι εκτάσεις και ανατάσεις χεριών με άλμα, ή αλλιώς τα jumping jacks, μπορεί να είναι η πιο συνηθισμένη και απλή άσκηση, αλλά σύμφωνα με τη γυμνάστρια της online πλατφόρμας για γυμναστική «Forte» που μίλησε στο αυστραλιανό Women’s Health είναι αυτή που μπορεί να κάψει τις περισσότερες θερμίδες. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Μόνο στο Youweekly.gr! Το τρικ της Χριστίνας Μπόμπα για επίπεδη κοιλιά!

Τα jumping jacks απαιτούν κίνηση κατά την οποία γυμνάζεις ταυτόχρονα τα πόδια και τα χέρια, ενώ είναι μια άσκηση που ανεβάζει τους παλμούς της καρδιάς, καθιστώντας την ισάξια με το τρέξιμο!

Με τις εκτάσεις και τις ανατάσεις μπορεί κανείς να ενεργοποιήσει τους μυς στα πόδια, τα χέρια, τα οπίσθια, τη μέση αλλά και τους κοιλιακούς, οπότε πρόκειται για μια άσκηση που γυμνάζει σε λίγα λεπτά όλο το σώμα.

Αν θέλετε να εφαρμόσετε τη συγκεκριμένη άσκηση στο σπίτι, μπορείτε να ξεκινήσετε με μια μικρή ένταση για προθέρμανση 30 δευτερολέπτων πριν από το πρόγραμμα γυμναστικής σας, ή να κάνετε jumping jacks για 1 λεπτό ανάμεσα από τις ασκήσεις σας για να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση αν ακολουθείτε ένα Interval πρόγραμμα ασκήσεων.