Σωθήκαμε μια για πάντα! Το απίστευτο κολπάκι για μέση – δαχτυλίδι και απώλεια λίπους πανεύκολα! Καν’ το τώρα!

Σωθήκαμε μια για πάντα! Το απίστευτο κολπάκι για μέση – δαχτυλίδι και απώλεια λίπους πανεύκολα! Καν’ το τώρα!

Η διαλείπουσα νηστεία ακούγεται πολύ πιο περίπλοκη απ” ό,τι είναι στην πραγματικότητα, αλλά το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να φάτε μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο. Η πιο συνηθισμένη διαίρεση χρόνου για τη διαλείπουσα νηστεία είναι 8 ώρες φαγητού και 16 ώρες αποχής. Ωστόσο, το νερό, το τσάι και ο καφές, επιτρέπονται κατά τη διάρκεια της περιόδου νηστείας, αν είναι κάτω από 50 θερμίδες.

Αυτό μπορεί να σας φαίνεται ακραίο, αλλά πρέπει να θυμάστε ότι ο μέσος ενήλικας κοιμάται περίπου 8 ώρες ο βράδυ. Έτσι, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σταματήσετε να τρώτε τέσσερις ώρες πριν πάτε για ύπνο και για άλλες τέσσερις ώρες μετά το ξύπνημα. Επίσης, πολλοί άνθρωποι παραλείπουν το πρωινό λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά και ο περιορισμός των βραδινών σνακ μπορεί να είναι ένα πρόβλημα. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: 7 minutes workout: Αυτή είναι η νέα τάση στη γυμναστική που κάνει θαύματα!

Πως και γιατί δουλεύει η διαλείπουσα νηστεία
Μας είναι δύσκολο να χάσουμε βάρος, λόγω του τρόπου που τρώμε: σπάνια είμαστε πραγματικά νηστικοί.

Ως αποτέλεσμα, το σώμα μας έχουν προσαρμοστεί στην καύση ζάχαρης ως κύριο «καύσιμο», η οποία απορυθμίζει τα ένζυμα που χρησιμοποιούν και καίνε το αποθηκευμένο λίπος. Η διαλείπουσα νηστεία είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κάνουμε «επανεκκίνηση» στον μεταβολισμό μας, έτσι ώστε το σώμα μας να μπορεί να αρχίσει να καίει λίπος ως κύριο «καύσιμο».

Γυμναστική και διαλείπουσα νηστεία
Αν και φαίνεται λάθος, μπορεί στην πραγματικότητα να είναι καλύτερο να γυμνάζεστε με άδειο στομάχι.

«Όσο λιγότερη γλυκόζη έχετε στο σύστημά σας, τόσο περισσότερο λίπος θα κάψετε.» - Δείτε το βίντεο: