Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε αναλυτική την γυμναστική και το πρόγραμμα διατροφής της!

Τι τρώει;

Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε αναλυτική την γυμναστική και το πρόγραμμα διατροφής της!

Έχει ένα όμορφο σώμα και φροντίζει να το διατηρεί όσο άστατο κι αν είναι το πρόγραμμά της.

Η Χριστίνα Μπόμπα που λατρεύει τα ταξίδια -όπως ακριβώς και ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης- ετοιμάζεται και πάλι να ετοιμάσει βαλίτσες για τη Δομινικανή Δημοκρατία προκειμένου να είναι κοντά στον Σάκη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Survivor 3. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πένθος: Πώς να το αντιμετωπίσεις;


Τι κάνει όμως για να διατηρεί το σώμα της σε τέλεια φυσική κατάσταση; Τι τρώει; Πώς γυμνάζεται. Τα αποκάλυψε όλα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

“Έχω κάποιος βασικούς κανόνες, τους οποίους τις περισσότερες φορές καταφέρνω και ακολουθώ. Αποφεύγω τα τηγανητά, τη ζάχαρη και τα πολλά ψωμιά και δεν ξεχνάω να ενισχύω τον οργανισμό μου με τροφές πλούσιες σε θρεπτική αξία, όπως αβοκάντο, φρούτα και λαχανικά, ψάρι κτλ. Όταν βρίσκομαι σε περίοδο με πολλά ταξίδια, εφαρμόζω τους παραπάνω κανόνες και σε συνδυασμό με τη γυμναστική όλα πάνε καλά”, λέει η ίδια.

Η διατροφή που ακολουθεί συνήθως η Χριστίνα είναι η ακόλουθη.

Πρωινό: Αυγά με αβοκάντο, λάιμ, ντομάτα και μια φέτα ψωμί, φυσικό χυμό και καφέ

Σνακ: 1 φρούτο

Μεσημεριανό: Ψάρι ή θαλασσινά με σαλάτα

Απογευματινό: 1 χούφτα ξηρούς καρπούς

Δείτε ακόμη: Είσαι στα... down σου; Πώς να φτιάξεις τη διάθεσή σου σε 2 λεπτά!

Βραδινό: 1 χωριάτικη σαλάτα

Σε ό,τι αφορά το προπονητικό της πρόγραμμα η Χριστίνα λατρεύει την κίνηση. Της αρέσει, λοιπόν, να κινείτε και κυρίως της αρέσει να το κάνει εκτός γυμναστηρίου.

Συγκεκριμένα κάνει γιόγκα μέρα παρά μέρα. Όταν βρίσκεται σε κάποιον εξωτικό προορισμό όπως είναι η Δομινικανή Δημοκρατία που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα εκτός σπιτιού κολυμπάει, κάνει ποδήλατο, περπατάει και γυμνάζεται πολύ στην παραλία. Γενικά λατρεύει την κίνηση και με κάθε ευκαιρία δοκιμάζει καινούργια πράγματα όπως είναι το surf ή το SUP, αναφέρει το keepup.gr.

Αν θέλεις κι εσύ να βάλεις τη γιόγκα στη ζωή σου δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις από ένα απλό πρόγραμμα για αρχάριους. Θα νιώσεις άλλος άνθρωπος.

Δοκίμασε να κάνεις το παρακάτω πρόγραμμα των 20 λεπτών που έχει 20 εκατομμύρια views στο youtube.