Μήπως πρέπει να... απολύσεις τον προσωπικό σου γυμναστή; Με αυτά τα tips θα καταλάβεις αν κάνει καλή δουλειά!

Μεγάλη προσοχή στον ποιον εμπιστεύεσαι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μήπως πρέπει να... απολύσεις τον προσωπικό σου γυμναστή; Με αυτά τα tips θα καταλάβεις αν κάνει καλή δουλειά!

Μήπως ο προσωπικός σου γυμναστής δεν κάνει καλή δουλειά και πρέπει να τον απολύσεις; Με αυτά τα tips θα καταλάβεις αν πρέπει να βρεις γρήγορα τον αντικαταστάτη του.

Τα τελευταία χρόνια πολλές γυναίκες, αλλά και άντρες επιλέγουν να κάνουν γυμναστική με personal trainer, παρά να πάνε σε γυμναστήριο, καθώς δίνει όλη την προσοχή του σε εσένα και βλέπεις πιο γρήγορη επίτευξη των στόχων σου.

Ωστόσο, αν δεν έχεις δει βελτίωση στο σώμα σου, μήπως ο προσωπικός σου γυμναστής δεν κάνει καλά την δουλειά του; Αυτά τα tips θα σε βοηθήσουν να το καταλάβεις και να τον... αλλάξεις αμέσως.

Αν ωστόσο, ξεκινάς τώρα την υγιεινή ζωή και την γυμναστική, αυτά πρέπει να έχεις μαζί σου οπωσδήποτε στο γυμναστήριο.

1 Δεν βλέπεις βελτίωση

Εάν κάνεις γυμναστική με τον προπονητή σου σταθερά για τρεις έως έξι μήνες και κάνεις και σωστή διατροφή και δεν αισθάνεσαι πιο δυνατός, αλλά ούτε και πρόοδο και αλλαγή στο σώμα σου, ήρθε η ώρα είτε να του πεις ότι κάτι κάνει λάθος και να το αλλάξετε ή να τον αλλάξεις γενικά και να βρεις κάποιον άλλο.

2 Βλέπεις πως το σώμα σου δεν έχει πρόοδο

Αν έχεις συζητήσει με τον προπονητή σου τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις με την γυμναστική και δεν το βλέπεις ούτε εσύ, αλλά ούτε και... εκείνος και δεν κάνει κάτι για αυτό, ήρθε ο καιρός να του πεις «αντίο».

3 Συνέχεια σε προπονεί παραπάνω από τις δυνάμεις σου

Ο πόνος στην γυμναστική δεν κάνει καλό. Για αυτό αν ο προπονητής σου σε γυμνάζει και παρόλο που δεν αντέχεις άλλο σε πιέζει, τότε δεν κάνει καλά την δουλειά του.

4 Σώμα και χαρακτήρας

Αν ο προπονητής σου λέει συνέχεια και για το σώμα σου ή το χαρακτήρα σου για να σε κάνει να νιώσεις άσχημα και να πιέσεις περισσότερο τον εαυτό σου, τότε κάνει ένα μεγάλο λάθος. Δεν πρέπει να ασκεί ψυχολογική πίεση για να σε κάνει να επιτεύξεις τον στόχο σου.

5 Δεν δίνει την προσοχή που πρέπει

Αν με το που φτάνεις στο γυμναστήριο ή στον προσωπικό του χώρο όπου κάνετε τις ασκήσεις και αντί να κάνετε ένα σωστό πρόγραμμα, μιλάτε, χαζεύετε στο Instagram, η κάνετε διάφορα άλλα, τότε πληρώνεις τσάμπα.