Ξέχνα το γυμναστήριο! Αυτές είναι οι 9 διαδικτυακές εφαρμογές για ασκήσεις στο σπίτι!

Για εσένα που δεν μπορείς να γυμναστείς με άλλους δίπλα σου!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέχνα το γυμναστήριο! Αυτές είναι οι 9 διαδικτυακές εφαρμογές για ασκήσεις στο σπίτι!

Για εσένα που δεν μπορείς τον πολύ κόσμο, τώρα ξέχνα το γυμναστήριο, αφού σου βρήκα τις 9 διαδικτυακές εφαρμογές για να κάνεις ασκήσεις στο σπίτι.

Μπορεί με την έναρξη του νέου χρόνου να λες πως θα μπεις σε πρόγραμμα, ωστόσο με το πέρασμα των ημερών το μότο αυτό "εξαφανίζεται".

Αν αυτή την φορά όμως είσαι αποφασισμένη, αλλά βαριέσαι το γυμναστήριο, τότε αυτές οι εφαρμογές θα σε "σώσουν". Πάμε να τις μάθουμε...

P.Volve

Η συγκεκριμένη εφαρμογή εμπεριέχει πάνω από 200 βίντεο τα οποία έχουν ασκήσεις το κάθε ένα σύμφωνα με τα κιλά σου και το σωματότυπο σου. Σου προσφέρει ουσιαστική ασκήσεις γυμναστική μόνο ένα πάτημα. Ξεκινήστε ασκήσεις για αρχάριους για να μην πέσετε απότομα στα βαριά.

Nike Training Club

Αυτή την εφαρμογή θα την βρεις σίγουρα στο App Store. Έχει πάνω από 185 προγράμματα γυμναστικής. Μπορείς επίσης ν κάνεις την επιλογή για να δημιουργήσεις ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα και να παρακολουθείς πόσο μακριά έχετε φτάσει.

Peloton

Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι και η πιο δημοφιλής. Αν έχεις ποδήλατο γυμναστικής στο σπίτι σου μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Επίσης, μπορείς να συνδεθείς για να κάνεις live μαθήματα.

FIIT

Έχει τρία online studio - κάρδιο, δύναμη και ισορροπία - και να κάνεις διαφορετικές ασκήσεις. Μπορείς επίσης να γνωρίσεις και τους γυμναστές σου.

Το πρόγραμμα καταλληλότητας μεθόδου Vertue

Την συγκεκριμένη μέθοδο μπορεί να την γνωρίζεις και μέσα από τα βίντεο του Instagram. Έχει στόχο την αντιμετώπιση συγκεκριμένων σημείων που θέλεις εσύ να εξαφανίσεις.

Barrecore

Αν σου αρέσει το barre, το μπαλέτο ή οι pilates, τότε αυτή η εφαρμογή είναι για εσένα. Προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης που μπορούν να αλλάξουν το σώμα σοτυ. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα όργανα που θα σου ζητηθούν και χώρο στο σπίτι σου.

Movement for Modern Life

Μια πλατφόρμα που προσφέρει 800 διαφορετικά βίντεο γιόγκα, ακόμη και αν είσαι αρχάρια και δεν γνωρίζεις καλά τις ασκήσεις.

Aaptiv

Η εφαρμογή αυτή καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις. Μπορείς να πάρεις οδηγίες από εκπαιδευτές οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου.

Body by Simone TV

Αυτή την εφαρμογή ακολουθούν πολλά διάσημα ονόματα όπως η Taylor Swift. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις όπου και αν βρίσκεται. Οι ασκήσεις επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος.

Θες να κάνεις γυμναστική αλλά ο καιρός δεν σε αφήνει; Αυτή είναι η άσκηση που μπορείς να κάνεις εύκολα μέσα στο σπίτι σου!