Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιλέγει την πιο fun γυμναστική εν μέσω καραντίνας

Φοβερή ιδέα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιλέγει την πιο fun γυμναστική εν μέσω καραντίνας

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται αυτόν τον καιρό σε καραντίνα στο σπίτι της και γι΄αυτό το λόγο έχει επιλέξει να κάνει την πιο ξεχωριστή και fun γυμναστική που θα την κάνει να ξεσκάσει και παράλληλα να ασκηθεί προκειμένου να διατηρήσει το σώμα της στη σιλουέτα της.

Μπορεί αυτόν τον καιρό να βρισκόμαστε όλοι κλεισμένοι στο σπίτι μας και να μην ασχολούμαστε με πολλά πράγματα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ωστόσο μας δείχνει πως υπάρχει τρόπος να περάσει η καραντίνα πιο εύκολα με λίγη γυμναστική.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν έχει σκοπό να αφήσει τον κορωνοϊό να την κρατήσει πίσω στο πρόγραμμα γυμναστικής της και γι΄αυτό το λόγο βρίσκει καθημερινά νέους τρόπους για να γυμνάζεται και παράλληλα να περνάει δημιουργικά το χρόνο της.

Επιπλέον πρόκειται για μία από τις celebrities που φροντίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται καθημερινά, οι οποίες είναι εξαιρετικά δημιουργικές και ενδιαφέρουσες.

Η γυμναστική που επιλέγει

Έτσι σήμερα το πρωί, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε το ποδήλατό της και ξεκίνησε για μία μεγάλη βόλτα στους άδειους δρόμους της Αθήνας. Μάλιστα η συγκεκριμένη γυμναστική φαίνεται να ενθουσίασε την παρουσιάστρια η οποία μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πολλά στιγμιότυπα από την ποδηλατάδα της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γυμναστική

Έβαλε λοιπόν τα αθλητικά της και ξεκίνησε τη βόλτα της, κάνοντας ξεκάθαρο μέσα από μία σειρά insta story που ανέβασε, πως η μέρα της δε θα μπορούσε να ξεκινήσει με καλύτερο τρόπο από μία απολαυστική βόλτα μιας και σήμερα έχουμε μία μέρα με αρκετή λιακάδα ιδανική για μία μικρή βόλτα και μετά αμέσως πίσω στο σπίτι.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου instagram

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας είχε εντυπωσιάσει βέβαια και με μία άλλη γυμναστική που είχε κάνει τις προηγούμενες μέρες η οποία ήταν επί της ουσίας τραμπολίνο στο σπίτι!