Στο γυμναστήριο η Μελίνα Ασλανίδου - Αυτές είναι οι 2 ασκήσεις που κάνει και έχει κορμάρα

Δοκίμασε και εσύ αυτούς τους τρόπους γυμναστικής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο γυμναστήριο η Μελίνα Ασλανίδου - Αυτές είναι οι 2 ασκήσεις που κάνει και έχει κορμάρα

Με μία ανάρτησή της στο Instagram η Μελίνα Ασλανίδου ξεκίνησε την ημέρα της στο γυμναστήριο επιλέγοντας 2 αερόβιες ασκήσεις.

Με την ανάρτησή της αυτή, η γνωστή τραγουδίστρια συνοδεύει την εικόνα της με μία φράση παρότρυνσης για τους ακόλουθούς της λέγοντας "Ξεκίνα τη μέρα κάπως έτσι". Για την προσωπική της εκγύμναση επιλέγει τον διάδρομο και την αερόβια άσκηση με μπάλες γυμναστικής. Είναι γνωστό ότι οι δύο αυτοί τρόποι άσκησεις μπορούν να αποφέρουν θεαματικά αποτελέσματα.

η γυμναστική που κάνει η Μελίνα Ασλανίδου

Αυτές είναι οι ασκήσεις που κάνει η Μελίνα. Δοκίμασες τες και εσύ!

Διάδρομος:

Ο διάδρομος είναι η πιο ασφαλής και ελεγχόμενη επιλογή γυμναστικής, αφού μπορεί να πραγματοποιηθεί με την άνεση και την ευκολία του προσωπικού μας χώρου. Οι γιατροί συνιστούν καθημερινά, τουλάχιστον 150 λεπτά άσκησης κάθε εβδομάδα και ο διάδρομος γυμναστικής μπορεί να βοηθήσει στο να πραγματοποιηθεί αυτός ο στόχος.

Αυτή η επιλογή εκγύμνασης μπορεί να μας βοηθήσει να κάψουμε έως και 200 θερμίδες. Σε συνδυασμό με μια κατάλληλη δίαιτα, αυτό θα επιταχύνει την επιθυμητή απώλεια βάρους.

Παράλληλα μπορείτε να ακολουθήσετε αυτές τις 6 εύκολες ασκήσεις γυμναστικής για να χάσεις τα περιττά κιλά!

Μπάλες γυμναστικής:

Μία μπάλα γυμναστικής, ή αλλιώς μια μπάλα ισορροπίας, μπορεί να βελτιώσει την ισορροπία και τη στάση του σώματος μας, ενώ ταυτόχρονα μας κάνει πιο ευκίνητους και ανάλαφρους. Σε περίπτωση έντονης καθιστικής ζωής, μπορεί να δυναμώσει τους ορθοστατικούς μας μύες και να ενισχύσει τη νωτιαία και την περιφερειακή σταθερότητα των αρθρώσεων μας.

Και οι δύο τρόποι εκγύμνασης που επέλεξε και η Μελίνα Ασλανίδου βελτιώνουν σε εξαιρετικό βαθμό τόσο την ψυχική όσο και τη σωματική μας υγεία, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί το κυκλοφοριακό σύστημα του σώματος μας, αλλά και το νευρικό μας σύστημα. Ο συνδυασμός αυτών των δύο, βοηθά ακόμη και στην αύξηση της καλής (HDL) και τη μείωση της κακής (LDL) χοληστερόλης στο αίμα, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την προστασία της καρδιάς μας.

Όλα αυτά μπορούν αν επιτευχθούν πολύ απλά και εύκολα είτε πηγαίνοντας σε ένα γυμναστήριο είτε από την άνεση και τη ζεστασιά του δικού σας σπιτιού.

Απλά επιλέξτε σωστά ένα διάδρομο και μια μπάλα γυμναστικής και αφεθείτε στα οφέλη της εκγύμνασης.