Χριστίνα Τσιλιγκίρη: Πάντα σε φόρµα η πρόεδρος του ΣΕΦ

Με γυμναστική και σωστή διατροφή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χριστίνα Τσιλιγκίρη: Πάντα σε φόρµα η πρόεδρος του ΣΕΦ

«Τα αγαθά κόποις κτώνται», έλεγαν οι αρχαίοι ηµών πρόγονοι, κάτι που εφαρµόζει κατά γράµµα και η Χριστίνα Τσιλιγκίρη. Η πρόεδρος του Σ.Ε.Φ. διατηρεί µια αξιοθαύµαστη σιλουέτα αφού, παρά το φορτωµένο της πρόγραµµα, δεν κάνει εκπτώσεις στον τρόπο που ασκείται. «Μόλις µπω στο γυµναστήριο ξεχνάω την κούραση όλης της µέρας», συνηθίζει να λέει, παροτρύνοντας κι άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγµά της.

τσιλιγκίρη γυμναστική

Όπως συµπληρώνει, όλο το θέµα είναι να πάρεις την απόφαση και να κάνεις το πρώτο βήµα... Και µιλά εκ πείρας, βέβαια, ως λάτρις του αθλητισµού, καθώς έχει ασχοληθεί κατά το παρελθόν µε το µπαλέτο, ενώ το µπάσκετ, ο στίβος, το snowboard και το kitesurf είναι αγαπηµένα της σπορ. Όσο για το γυµναστήριο; Δεν λείπει από την καθηµερινότητά της ό,τι και να γίνει! Το YOU τη συνάντησε µαζί µε τον Fitness Instructor Πάρη Πέτρου και έµαθε όλα τα µυστικά της για τέλειο κορµί.

τσιλιγκίρη

Γέφυρα για ευθυτενή κορµοστασιά

Πέρα από το ύψος της, µπορείς να θαυµάσεις και την κορµοστασιά της, που είναι αποτέλεσµα σκληρής άσκησης. «Εφόσον η κοιλιά µας βρίσκεται στο µέσον του κορµού µας, είναι σηµαντικό να είναι δυνατοί οι µύες της τόσο για την στάση του σώµατός µας όσο και για την ισορροπία µας», λέει η Χριστίνα, που δίνει έµφαση στους κοιλιακούς, τη γέφυρα και τη σανίδα, απαραίτητες ασκήσεις για την ενδυνάµωση της συγκεκριµένης περιοχής.

τσιλιγκίρη

Tips για τη νεα σεζον

Βρες το δικό σου κίνητρο

Το πρώτο βήµα είναι να ανακαλύψεις το µεγάλο «µυστικό», που θα σε παρακινήσει να ξεκινήσεις να γυµνάζεσαι τώρα το φθινόπωρο µε τον ίδιο ζήλο όπως το έκανες και πριν από την παύση των διακοπών.

Γυµνάσου µε τον σύντροφό σου

Η γυµναστική παρέα µε τον σύντροφο σου θα κάνει τις προπονήσεις σου πιο διασκεδαστικές, ενώ θα λειτουργήσουν και ως «δέσµευση» για να παραµείνεις συνεπής.

τσιλιγκίρη

Να έχεις υποµονή

Δουλεψε «σκληρά» µε την ενέργεια και τη δύναµη που διαθέτεις, παρέµενε προσηλωµένη στον στόχο σου και να είσαι συνεπής στις προπονήσεις σου.

Υγιεινή διατροφή

Συντόνισε σωστά και τη διατροφή σου αν θέλεις να δεις άµεσα και ικανοποιητικά αποτελέσµατα.