Φουσκάλα στα πόδι: Εξαφάνισε την άμεσα σε 4 βήματα!

Εύκολα & Γρήγορα!

Φουσκάλα στα πόδι: Εξαφάνισε την άμεσα σε 4 βήματα!

Ήρθε το καλοκαίρι και θες να φοράς συνέχεια τα αγαπημένα σου σανδάλια, αλλά γεμίζεις συνέχεια φουσκάλες στα πόδια;

Σου έχουμε τη λύση! Το Youweekly.gr βρήκε τον τρόπο να προστατεύσεις τα πόδια σου από τη δημιουργία ανεπιθύμητων φουσκαλών εύκολα και απλά! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Είσαι έγκυος; 3+1 πράγματα που πρέπει να ξέρεις και δεν σου λέει κανείς!

Βάλε πούδρα

Η πούδρα είναι ελαχιστοποιεί την τριβή μεταξύ του ποδιού και του σανδαλιού. Οι δερματολόγοι συνιστούν να βάζεις πούδρα σε όλο το πόδι. Αυτή η αδιάβροχη φόρμουλα προστατεύει από τις φουσκάλες, τους κάλους και τα εγκαύματα σε χρόνο ρεκόρ!

Βάλε ένα τσιρότο

Τα τσιρότα αποτελούνται από ένα πολύ μαλακό, γεμισμένο υλικό. Μπορείτε να κόψετε και να το εφαρμόσετε σε οποιεσδήποτε προβληματικές περιοχές που νομίζετε ότι μπορεί να φανεί μια φουσκάλα, όπως ένα ευαίσθητο τμήμα του δέρματος σας ή η περιοχή στο πόδι σας που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το λουράκι του παπουτσιού.

Δείτε ακόμη: Σου πέφτουν τα μαλλιά το καλοκαίρι; Σου έχουμε 6 συμβουλές για να τα σώσεις!

Βάλε αλόη

Μπορείς να φτιάξεις και μόνη τη συνταγή για αλοιφή τραυματισμών και εγκαυμάτων από αλόη για να αποφύγεις τους δερματικούς ερεθισμούς. Η αλόη έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, έτσι ώστε να μπορεί να μειώσει την ερυθρότητα και το πρήξιμο που προκαλεί πόνο και να δροσίσει την περιοχή.

Δείτε ακόμη: Εσύ το ήξερες; Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να τρως λεμόνι με αλάτι!

Άλειψε πράσινο τσάι

Μια άλλη απροσδόκητη σπιτική θεραπεία είναι το πράσινο τσάι. Το πράσινο τσάι έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη γρήγορη επούλωση της φουσκάλας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρασκευάσετε δύο σακουλάκια τσαγιού σε βραστό νερό, να βουτήξετε ένα κομμάτι γάζας μέσα και να το τοποθετήσετε πάνω στην φουσκάλα.