Περίοδος το καλοκαίρι: 4+1 μυστικά για να μην υποφέρεις από τις κράμπες!

Δείτε αναλυτικά...

Περίοδος το καλοκαίρι: 4+1 μυστικά για να μην υποφέρεις από τις κράμπες!

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για μια γυναίκα το καλοκαίρι από το να έχει περίοδο και αυτό είναι γεγονός!

Μην πελαγώνεις όμως! Το Youweekly.gr είναι δίπλα σου και σου δίνει τις απαραίτητες συμβουλές για να είναι άνετη στην περίοδο σου φέτος το καλοκαίρι! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Φουσκάλα στα πόδι: Εξαφάνισε την άμεσα σε 4 βήματα!

Φόρα άνετα ρούχα

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε όταν έχετε την περίοδο σας είναι να κολλήσετε στο κάτω μέρος του μαγιό που ερεθίζει τη γραμμή μπικίνι σας. Βερμούδες, αέρινες φούστες και σορτς για κολύμπι είναι όλες οι επιλογές για μια άνετη εμφάνιση.

Προτίμησε μαύρο μαγιό

Για ευνόητους λόγους! Προτίμησε ένα σκουρόχρωμο μαγιό για να μην έχεις ανεπιθύμητους λεκέδες από αίμα και γίνεις τελείως ρεζίλι!

Δείτε ακόμη: Κι όμως το κάνουμε όλοι! Οι επεξεργασμένες τροφές που δεν κάνει τα τρώμε!

Φόρα αντηλιακό και καπέλο

Όταν είσαι σε περίοδο, αυτομάτως ο οργανισμός σου είναι πιο αδύναμος και πιο επιρρεπής σε ασθένειες και λιποθυμίες λόγω της απώλειας αίματος. Ο ήλιος μπορεί πολύ εύκολα να σου προκαλέσει ζαλάδα, αλλά και εγκαύματα γι'αυτό πρόσεχε να προστατεύεσαι πολύ καλά από αυτόν.

Πάρε μαζί ομπρέλα παραλίας

Για να προστατευτείς από τον ήλιο θα θες σίγουρα σκιά. Πάρε μαζί σου στην παραλία μια ομπρέλα θαλάσσης για να έχεις σκιά και να μπορείς να ξεκουράζεσαι σε περίπτωση που σε πιάσουν πάλι οι κράμπες!

Δείτε ακόμη: Σου πέφτουν τα μαλλιά το καλοκαίρι; Σου έχουμε 6 συμβουλές για να τα σώσεις!

Πιες μπόλικο νερό

Κατά την περίοδο του καλοκαιριού είναι πολύ σημαντικό να μένεις ενυδατωμένη. Και αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο για τις μέρες της περιόδου σου οπότε μην ξεχνάς να πίνεις πολλά υγρά και ειδικά νερό!