Αυτές είναι οι 3 τροφές που μειώνουν πολύ την ερωτική σας διάθεση!

Το νου σας...

Αυτές είναι οι 3 τροφές που μειώνουν πολύ την ερωτική σας διάθεση!

Υπάρχουν τροφές που σας βοηθάνε να ανεβάσετε τη λίμπιντό σας, όπως τα οστρακοειδή, αλλά υπάρχουν και τροφές που μειώνουν -αν δεν σκοτώνουν- την ερωτική σας διάθεση.

Πάμε να δούμε ποιες είναι ώστε να τις αποφύγουμε...

Γυναίκες και άνδρες δώστε προσοχή! Δεν είναι να παίζουμε με αυτά τα πράγματα...Αν θέλετε η ερωτική σας ζωή να παραμείνει ενεργή, δίχως μικροπροβλήματα που μπορεί να εξελίχθούν σε μεγαλοπροβλήματα, καλύτερα να αποφύγετε αυτές τις τροφές.

Πρώτος και μεγαλύτερος εχθρός, είναι τα τηγανητά.

Πάρτε χαρτί και μολύβι. Αυτά τα ύπουλα αλλά πεντανόστιμα τηγανητά, προκαλούν βλάβες στη ποιότητα του σπέρματος, κάνουν ζημιά στο κυκλοφορικό, άρα και στο επίμαχο σημείο, ενώ και η πέψη τους είναι δυσκολότερη, με αποτέλεσμα η επιθυμία να μειώνεται μετά από την κατανάλωσή τους.

Δεύτερος εχθρός μας, η μαύρη σοκολάτα.

Ενώ το κακάο είναι στις τροφές που μας διεγείρουν, η μαύρη σοκολάτα μας φέρνει υπνηλία, και ως γνωστόν, αν νυστάζεις δεν αποδίδεις και τα μέγιστα...

Τυρί

Πως να αρνηθείς στην Ελλάδα να φας τυρί; Αν όμως βλέπεις την ερωtική σου ζωή να παίρνει τον κατήφορο, ξεκίνα να σκέφτεσαι να μειώσεις την κατανάλωσή του, γιατί η λακτόζη έχει παρατηρηθεί πως επηρεάζει τη λίμπιντό μας σε υπερβολικές ποσότητες.

3 Τροφές που ανεβάζουν τη σεξουαλική λίμπιντο!

Θέλεις να βελτιώσεις την ερωτική σου διάθεση; Δοκίμασε αυτά:

1 Φυστικοβούτυρο: Περιέχει μονοακόρεστα λιπαρά οξέα τα οποία πιστεύεται ότι αυξάνουν τα επίπεδα της ορμόνης ντοπαμίνης, που με τη σειρά της ανεβάζει την ικανοποίηση που νιώθεις κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης οδηγώντας σε μεγαλύτερη σεξουαλική διέγερση.

2 Σέλινο: Πρόσθεσέ το στη διατροφή του συντρόφου σου. Περιέχει την αντρική ορμόνη ανδροστερόνη, η οποία -όταν το καταναλώνει κανείς ωμό- οδηγεί στην απελευθέρωση φερορμονών και κάνουν τον καλό σου πιο ελκυστικό για σένα.

3 Αυγά: Πλούσια σε βιταμίνες Β5 και βιταμίνη Β6, μειώνουν το στρες, το οποίο αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που ρίχνουν τη λίμπιντο.