Απίστευτο και όμως αληθινό! Με την κανέλα θα «εξαφανίσεις» τον χειρότερο εφιάλτη σου!

Αυτό σίγουρα δεν το γνώριζες!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Με την κανέλα θα «εξαφανίσεις» τον χειρότερο εφιάλτη σου!

Με την κανέλα θα «εξαφανίσεις» τον χειρότερο εφιάλτη σου, που είναι και εφιάλτης πολλών ανθρώπων. Μπορεί να είναι απίστευτο και όμως είναι αληθινό.

Έχεις σκεφτεί σίγουρα πολλές φορές πως θα καταφέρεις να ξεπεράσεις έναν πονοκέφαλο χωρίς να πάρεις φάρμακα Ε, αυτό είναι ο τρόπος.

Η κανέλα έχει αναντικατάστατα φαρμακευτικά χαρακτηριστικά, που παρέρχονται από τρεις τύπους συστατικών: κινναμαλδεΰδη, οξικός κινναμυλεστέρας και κινναμυλική αλκοόλη. Έτσι, η κανέλα έχει αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις λειτουργίες και αποτελεί μια εξαιρετική θεραπεία για τους πονοκεφάλους που προκαλούνται από τις ρινικές κοιλότητες.

Αλέστε τέσσερα ή πέντε ξυλάκια κανέλας. Δημιουργήστε μια πάστα από ζεστό νερό και σκόνη κανέλας. Εφαρμόστε κατευθείαν στο μέτωπο και τους κροτάφους σας. Ξαπλώστε και χαλαρώστε για 30 λεπτά.

Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε δύο κουταλάκια του γλυκού σκόνη κανέλας σε ένα ποτήρι ζεστό, βιολογικό γάλα ή οργανικό γάλα καρύδας.

Συμβουλή: Προσπαθήστε να καταναλώνετε κανέλα στην καθημερινή σας διατροφή, καθώς συμβάλλει στη βελτίωση της εγκεφαλικής δραστηριότητας.

Κανέλα στο πρόσωπο σου μπορείς να βάλεις ακόμη και αν έχεις ακμή. Σου έχουμε την συνταγή που θα σου... αλλάξει την ζωή.

Ρίξτε κανέλα στις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας και θα πάθετε πλάκα με το αποτέλεσμα! Εξαφανίζει τα...

Ρίξτε και εσείς κανέλα στις πόρτες αλλά και τα παράθυρα του σπιτιού σας και με το αποτέλεσμα θα πάθετε πλάκα. Εξαφανίζει τα μυρμήγκια.

Είναι ένας εφιάλτης που δύσκολα θα ξεφορτωθείτε για πάντα. Ωστόσο, αυτός ο φυσικός τρόπος πρόκειται να σας σώσει.

Δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε χημικά προϊόντα για να διώξετε τα μυρμήγκια μια και καλή από το σπίτι σας. Η κανέλα θα τα κάνει... «σκόνη».

Χρησιμοποιήστε αιθέριο έλαιο κανέλας ή σκόνη για να τοποθετήσετε σε πόρτες, παράθυρα και άλλες εισόδους των μυρμηγκιών, για να τα εμποδίσετε να μπουν σπίτι σας. Αν δεν θέλετε το σπίτι να βρομίσει, σκεφτείτε ότι η κανέλα καθαρίζεται εύκολα μετά.

Η Κανέλα κάνει καλό και στα μαλλιά σας. Υπάρχει ένα μυστικό που δεν ήξερες μέχρι σήμερα...