Έχεις πρόβλημα στα νεφρά; Βάλε μαγειρική σόδα και λεμόνι και δες τα "μαγικά" αποτελέσματα!

Σας αφορά!

Έχεις πρόβλημα στα νεφρά; Βάλε μαγειρική σόδα και λεμόνι και δες τα

Έχεις πρόβλημα στα νεφρά και δεν ξέρεις πως να το λύσεις άμεσα; Βάλε μαγειρική σόδα και λεμόνι και δες τα "μαγικά" αποτελέσματα, που θα σε γλυτώσουν από τους γιατρούς!

Αν είσαι και εσύ από τους ανθρώπους που πάσχουν από τα νεφρά ή αντιμετωπίζουν προβλήματα του ουροποιητικού συστήματος, ή πέτρες, σου έχουμε την λύση!

Πιες ένα ποτήρι νερό με μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού, έπειτα από το γεύμα σου, και θα δεις αποτελέσματα, καθώς αυτή η θεραπεία θα αυξήσει το pH του σώματός σας. Με αυτόν τον τρόπο, η λειτουργία των νεφρών βελτιώνεται, και φιλτράρουν πιο σωστά το αίμα, αφήνοντας λιγότερες ακαθαρσίες στην ουροδόχο κύστη.

Δείτε και τι θα συμβεί αν την συνδυάσετε με αιθέρια έλαια!

Η επιστήμη μίλησε: Βάλε μαγειρική σόδα σε δροσερό νερό, πιες το το πρωί και θα κάνεις το αδιανόητο!

Η επιστήμη μίλησε: Βάλε μαγειρική σόδα σε δροσερό νερό, πιες το το πρωί και θα κάνεις το αδιανόητο αφού αυτό το τρικ πραγματικά δεν υπάρχει! Διώξε μακριά το πιο περιβόητο πρόβλημα υγείας...

Στο φυλλάδιο τους «Ιατρικές χρήσεις της μαγειρική σόδας» που δημοσιεύθηκε το 1924, ο Δρ Volney S. Cheney αφηγείται κλινικές επιτυχίες του με ανθρακικό νάτριο στο κρύο και την θεραπεία της γρίπης:
«Το 1918 και 1919, ενώ καταπολεμούσα την γρίπη με τις Αμερικανικές Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας, περιήλθε σε γνώση μου ότι σπανίως κάποιος που είχε αλκαλοποιηθεί με ανθρακικό νάτριο κολλούσε την νόσο, καθώς και ότι όσοι κολλούσαν αλλά έκαναν γρήγορα αλκαλοποίηση είχαν ήπια συμπτώματα.

Έχω από τότε θεραπεύσει όλες τις περιπτώσεις κρυολογημάτων και γρίπης δίνοντας γενναιόδωρες δόσεις όξινου ανθρακικού νατρίου, και σε πάρα πολλές περιπτώσεις εντός 36 ωρών τα συμπτώματα υποχωρούσαν εντελώς.
Επίσης μέσα στο ιατρείο μου, πριν την δημιουργία του Σωματείου της Γυναίκας και του Συλλόγου των Εκπαιδευτικών, έκανα χρήση του όξινου ανθρακικού νατρίου ως προληπτικό για το κρυολόγημα, με αποτέλεσμα τώρα να έρχονται πολλές αναφορές που δηλώνουν ότι όσοι έλαβαν σόδα δεν επηρεάστηκαν, ενώ σχεδόν όλοι γύρω τους είχαν γρίπη.

Σύμφωνα με την Materia Medica του Walter Bastedo, το όξινο ανθρακικό νάτριο απαλύνει τους βλεννογόνους και διαλύει την πυκνή βλέννα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ποτέ δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά αυτό το φάρμακο, αλλά δεν είναι περίεργο το ότι η διατήρηση σωστής ισορροπία οξέων-βάσεων στο σώμα έχει θετικό αντίκτυπο στην φυσική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η χρήση της σόδας είναι πολύ εύκολη και είναι ακίνδυνη ακόμα και αν δεν νοιώσετε ανακούφιση από τα συμπτώματα του κρύου. Απλά διαλύστε το προτεινόμενο ποσό μαγειρικής σόδας σε ένα ποτήρι με κρύο νερό και πιείτε το.

Το 1925 οι συνιστώμενες δόσεις από την Εταιρεία Arm and Hammer για τα κρυολογήματα και την γρίπη ήταν:
-Κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας έξι φορές από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό, κάθε περίπου δύο ώρες.
-Κατά την διάρκεια της δεύτερης ημέρας τέσσερις φορές από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό, με την ίδια συχνότητα
-Κατά την τρίτη ημέρα από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό πρωί και βράδυ.
-Στην συνέχεια μισό κουταλάκι σόδα με ένα ποτήρι δροσερό νερό κάθε πρωί μέχρι την αποθεραπεία.
Περαιτέρω οδηγίες για την λήψη σόδας μπορούν να βρεθούν στο βιβλίο του Mark Sircus «Όξινο ανθρακικό νάτριο/ Θεραπεία του καρκίνου για φτωχούς και πλούσιους» η οποία είναι επίσης διαθέσιμη στις εκδόσεις Kindle.
Σύμφωνα με τις δοσολογικές οδηγίες της Arm & Hammer, να μην υπερβαίνετε τις επτά δόσεις με μισό κουταλάκι ανά ημέρα, και αν είστε πάνω από την ηλικία των 60 ετών μην πάρετε πάνω από τρεις δόσεις με μισό κουταλάκι την ημέρα. Επιπλέον, να μην χρησιμοποιείτε την μέγιστη δοσολογία για περισσότερο από δύο εβδομάδες.

Δείτε και τι θα συμβεί αν την συνδυάσετε με αιθέρια έλαια!