Απίστευτο: Συνδυάστε μαγειρική σόδα με αιθέρια έλαια! Αυτό που θα συμβεί στο σπίτι σας δεν θα το πιστεύετε!

Θα ξετρελαθείτε!

Απίστευτο: Συνδυάστε μαγειρική σόδα με αιθέρια έλαια! Αυτό που θα συμβεί στο σπίτι σας δεν θα το πιστεύετε!

Απίστευτο! Δεν θα πιστεύετε τι θα συμβεί στο σπίτι σας, εάν συνδυάσετε λίγο μαγειρική σόδα με αιθέρια έλαια.

Θα έχετε γρήγορα και χωρίς κόστος ένα αποσμητικό χώρου που θα λατρέψουν όλοι.

Το χειροποίητο αρωματικό χώρου είναι μια εύκολη και φτηνή ιδέα. Τα υλικά είναι απλά και μπορείτε να επιλέξετε το άρωμα της αρεσκείας σας.

Ακόμα μπορείτε να κάνετε εναλλαγή αρωμάτων ανάλογα με την εποχή και τη διάθεση. Η προετοιμασία είναι απλή!

Απλά αναμείξτε 3 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα σε σκόνη με λίγες σταγόνες από τα αγαπημένα σας αιθέρια έλαια.

Επιλέξτε ένα όμορφο γυάλινο δοχείο και βάλτε μέσα την αρωματική σκόνη. Τοποθετήστε το δοχείο σε ένα ηλιόλουστο σημείο του σπιτιού σας και αφήστε τα όμορφα αρώματα των αιθέριων ελαίων να σας ταξιδέψουν.

Πειραματιστείτε με διαφορετικά αιθέρια έλαια κάθε 2-3 εβδομάδες που θα χρειαστεί να ανανεώσετε το μείγμα.

Η λεβάντα σε συνδυασμό με το λεμόνι είναι ιδανικό άρωμα για τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ η κανέλα συνδυασμένη με έλαια φρούτων θα σας αρωματίσει ευχάριστα το χώρο κατά τους χειμερινούς μήνες.

Υπάρχουν ατέλειωτοι μοσχομυριστοί συνδυασμοί, είναι στο χέρι σας να διαλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει. Πειραματιστείτε με διαφορετικά αιθέρια έλαια κάθε 2-3 εβδομάδες που θα χρειαστεί να ανανεώσετε το μείγμα.

Σου βρήκαμε επίσης το τέλειο tip για τα μαλλιά σου, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ρίξεις λίγη μαγειρική σόδα και θα δεις θαύματα!

Αδιανόητο! Ρίξε μαγειρική σόδα στο πλυντήριο και θα πάθεις πλάκα! Θα πληρώνεις τα μισά στο σούπερ μάρκετ!

Είναι αδιανόητο αυτό το μυστικό για το σπίτι που σου βρήκαμε! Ρίξε απλά λίγη μαγειρική σόδα στο πλυντήριο ρούχων σου και θα πάθεις πλάκα με το αποτέλεσμα αλλά και με το σούπερ μάρκετ, στο οποίο θα πληρώνεις τα μισά.

Η μαγειρική σόδα μπορεί να λειτουργήσει ως φυσικό μαλακτικό και έτσι θα κάνεις παράλληλα οικονομία ενώ την ίδια στιγμή θα χρησιμοποιείς και υλικά πιο φυσικά.

Η μαγειρική σόδα βοηθάει στην εξισορρόπηση του pH του νερού, όπως ήδη αναφέραμε παραπάνω, κάτι που την κάνει να λειτουργεί ως φυσικό μαλακτικό.

Βάζοντας ½ φλιτζάνι στο πλυντήριο μπορείτε να εξασφαλίσετε πως τυχόν υπολείμματα απορρυπαντικού ή μεταλλικών στοιχείων δεν θα «κάτσουν» στα ρούχα σας και έτσι θα βγουν πιο μαλακά από ποτέ!