Εξαφανίστε τις κρεατοελιές με χυμό λεμονιού - 3 κόλπα για να αποφύγετε τους γιατρούς

Με το 2ο θα μείνετε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξαφανίστε τις κρεατοελιές με χυμό λεμονιού - 3 κόλπα για να αποφύγετε τους γιατρούς

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τις κρεατοελιές και δεν ξέρετε τι να κάνετε; Ο χυμός λεμονιού ανήκει στα παρακάτω 3 κολπάκια που μπορείτε να δοκιμάσετε για να αποφύγετε τους γιατρούς.

Οι κρεατοελιές δεν έχουν συγκεκριμένο σχήμα ή μέγεθος. Αποτελούνται από λιποκύτταρα, νευρικά κύτταρα και ίνες και καλύπτονται από δέρμα. Είναι πιο συχνές σε υπέρβαρα και παχύσαρκα άτομα, σε άτομα που πάσχουν από διαβήτη αλλά και σε εγκύους.

Αυτά είναι τα 3 κολπάκια για να εξαφανίσετε τις κρεατοελιές - Το ένα θέλει χυμό λεμονιού

Καστορέλαιο

Αναμειγνύετε το καστορέλαιο με μαγειρική σόδα για να φτιάξετε μια παχύρευστη κρέμα. Εφαρμόζετε την κρέμα τοπικά στην επιδερμίδα και καλύπτετε με ένα αυτοκόλλητο επίθεμα. Επαναλαμβάνετε καθημερινά για δύο με τέσσερις εβδομάδες.

Φλούδα μπανάνας

Κόβετε τη φλούδα σε μικρά κομμάτια και τη συγκρατείτε επάνω στο δέρμα με ένα αυτοκόλλητο επίθεμα, με την εσωτερική πλευρά της φλούδας να ακουμπά στο δέρμα. Την αφήνετε όλο το βράδυ, επαναλαμβάνοντας για μερικές ημέρες.

κρεατοελιές πως να τις εξαφανίσω

Χυμός λεμονιού

Ο χυμός του λεμονιού περιέχει κιτρικό οξύ, το οποίο βοηθά να σπάσουν οι δεσμοί μεταξύ των κυττάρων που αποτελούν την κρεατοελιά. Βρέχετε ένα κομμάτι βαμβάκι με το χυμό και εφαρμόζετε στην επιδερμίδα. Το αφήνετε μέχρι να στεγνώσει. Όσο περνούν οι μέρες, η κρεατοελιά θα αρχίσει να ξεραίνεται. Προσοχή! Αν πίνετε λεμόνι μην βουρτσίζετε αμέσως μετά τα δόντια σας

Κάνε λίφτινγκ σπίτι με αυτή τη μάσκα από γιαούρτι και λεμόνι - Θα δείχνεις 15 χρόνια νεότερη

Οι φυσικές μάσκες λίφτινγκ είναι από τους καλύτερους μη χειρουργικούς τρόπους για να σφίξετε το δέρμα σας! Αν θέλετε να δείχνετε 15 χρόνια νεότερη φτιάξτε την παρακάτω με γιαούρτι και λεμόνι.

H σπιτική συνταγή που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε τις ρυτίδες και να συσφίξετε το χαλαρό δέρμα στο πρόσωπο.

Γιαούρτι και χυμός λεμονιού για λίφτινγκ στο σπίτι:

Θα χρειαστείτε:

  • 1 κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
  • Αναμειγνύουμε τα δύο συστατικά.

Καθαρίζουμε το πρόσωπό μας με ζεστό νερό για να βοηθήσουμε να ανοίξουν οι φραγμένοι πόροι. Σκουπίζουμε με καθαρή πετσέτα. Τρίβουμε το μείγμα ομοιόμορφα πάνω στο πρόσωπό μας και αφήνουμε να στεγνώσει για 20 έως 30 λεπτά. Ξεπλένουμε και ενυδατώνουμε.

Αυτή η μάσκα προσώπου βοηθά επίσης στην εξασθένιση των κηλίδων και των σημαδιών της ακμής.