Θαυματουργό σπιτικό ρόφημα για να μην είναι τούμπανο η κοιλιά σου: Μαϊντανός, λεμόνι και μάραθο

Αν πρήζεσαι συχνά ιδού η λύση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θαυματουργό σπιτικό ρόφημα για να μην είναι τούμπανο η κοιλιά σου: Μαϊντανός, λεμόνι και μάραθο

Έχεις παρατηρήσει πως όταν τρως κάτι που σε πειράζει η κοιλιά σου γίνεται τούμπανο και δεν κουμπώνει ούτε το τζιν σου; Με αυτό το σπιτικό ρόφημα με τα 3 μόνο υλικά που θα βρεις παρακάτω θα βάλεις τέλος στο πρόβλημα σου! Μαϊντανός, μάραθο και λεμόνι κάνουν θαύματα!

Θα χρειαστείς: ¼ του φλιτζανιού φύλλα μαϊντανού, 1 κουταλιά του γλυκού σπόρους μάραθου, 1 φέτα λεμόνι χωρίς τα σπόρια, ¼ της κουταλιάς του γλυκού μέλι.

Πώς θα το φτιάξεις: Βάλε σε ένα μπολ τον μαϊντανό και το μάραθο. Πρόσθεσε τον χυμό του λεμονιού και περίπου 240 ml ζεστό νερό. Κάλυψε το μπολ για 5-10 λεπτά και στη συνέχεια στράγγιξε το ρόφημα σε μια κούπα. Πρόσθεσε το μέλι και απόλαυσε το ρόφημά σου σε θερμοκρασία δωματίου ή και κρύο.

Γιατί σε βοηθά: Τα συστατικά του μαϊντανού εξουδετερώνουν βλαβερά βακτήρια, το μάραθο ανακουφίζει από τις κράμπες στην κοιλιά, ενώ το λεμόνι έχει αντιφλεγμονώδη δράση.

Επίσης, με αυτό εδώ το σπιτικό ρόφημα μπορείς να έχεις ενέργεια όλη μέρα! Καλό είναι να το πίνεις το πρωί

Επίπεδη κοιλιά σε λίγες ημέρες με πικραλίδα και λεμόνι - Το σπιτικό ρόφημα με τα συγκλονιστικά αποτελέσματα

σπιτικά ροφήματα για πρησμένη κοιλιά

Θες επίπεδη κοιλιά μέχρι τον Αύγουστο και δεν ξέρεις πως να το καταφέρεις; Με αυτό το σπιτικό ρόφημα με πικραλίδα και λεμόνι θα έχει συγκλονιστικά αποτελέσματα σε λίγες μόνο ημέρες.

Εκτός από κοιλιακούς μπορείς να πίνει την παρακάτω συνταγή μέσα στην εβδομάδα και... θα έχεις την εικόνα που θες να βλέπεις όταν στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη σου!

Το σπιτικό ρόφημα για επίπεδη κοιλιά με πικραλίδα και λεμόνι

Ρόφημα cranberry και ρίζα πικραλίδας: Λίγο πικρούτσικο, αλλά θα κάνει θαύματα στη σιλουέτα σου, ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς, θα καθαρίσει το σώμα σου από τις τοξίνες και θα σε ανακουφίσει από το φούσκωμα (για περισσότερα tips για το πώς να εξαφανίσεις το φούσκωμα μέσα σε 24 ώρες, διάβασε εδώ) . Θα χρειαστείς 2 λίτρα νερό, 2 gr. ξερή ρίζα πικραλίδας (αν δεν βρεις ρίζα μπορείς να χρησιμοποιήσεις εξ ίσου τα άνθη και τα φύλλα του φυτού), 1 κουταλιά φυσικό χυμό Cranberry (χωρίς ζάχαρη) και 2 κουταλιές χυμό λεμόνι. Σούπερ σπιτικό αδυνατιστικό ρόφημα με πιπέρι καγιέν και λεμόνι - Το πίνουν οι διάσημες