Αντιμετωπίζεις πρόβλημα με το ξύρισμα; - Βάλε λίγη μαγειρική σόδα για να αποτρέψεις τους ερεθισμούς

Το απόλυτο tip που θα σας "λύσει" τα χέρια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αντιμετωπίζεις πρόβλημα με το ξύρισμα; - Βάλε λίγη μαγειρική σόδα για να αποτρέψεις τους ερεθισμούς

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεις πρόβλημα με το ξύρισμα και πιο συγκεκριμένα στα πόδια ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, τότε σας έχουμε την λύση προκειμένου να το αποτρέψετε μόνο με ένα συσταικό. Ο λόγος; Για την μαγειρική σόδα η οποία αναμφίβολα βρίσκεται σε όλες τις κουζίνες των σπιτιών.

Το απόλυτο μυστικό για να μην ερεθίζεστε μετά από το ξύρισμα

Όπως είναι γνωστό, η ,μαγειρική σόδα είναι κατά των ερεθισμών από το ξυραφάκι. Για να ανακουφίσετε τους ερεθισμούς από το ξύρισμα, βάλτε δύο κουταλιές της σούπας σε ένα ποτήρι νερό, ανακατέψτε και απλώστε με τα χέρια σας στα πόδια σας. Μπορείτε επίσης να δείτε εδώ τον τρόπο με τον οποίο δεν θα μυρίζει το στόμα σας, σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα.

Μαγειρική σόδα - Το απόλυτο μυστικό

Αν σας έχει μείνει μαγειρική σόδα, μην την πετάξετε! Το απόλυτο ρόφημα αδυνατίσματος

Η μαγειρική σόδα αποτελεί ένα θαυματουργό υλικό, το οποίο έχουν τα περισσότερα νοικοκυριά στο ντουλάπι του σπιτιού τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οικιακές εργασίες (δείτε εδώ το κόλπο που κάνουν οι πιο έμπειρες νοικοκυρές), ακόμα και για την ομορφιά, ενώ έχει πολλά οφέλη για το σώμα μας.

Κάπως έτσι, θα καταφέρεις να δεις σημαντικά αποτελέσματα με ένα ρόφημα που αποτελείται από νερό, λεμόνι και ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα.

Τα οφέλη του ροφήματος με μαγειρική σόδα

Νερό με λεμόνι και μαγειρική σόδα

Αρχικά το ρόφημα αυτό προσφέρει καλύτερη λειτουργεία των νεφρών καθώς αυξάνει το pH του σώματός σας, αλκαλοποιώντας το. Η λειτουργία των νεφρών σας θα βελτιωθεί κι αυτά θα μπορούν να φιλτράρουν πιο σωστά το αίμα, αφήνοντας λιγότερες ακαθαρσίες στην ουροδόχο κύστη, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν μόλυνση.

Επιπλέον, θα σας βοηθήσει στην πέψη, ειδικά αν είστε από τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το στομάχι τους.

Τέλος μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους. Σε άδειο στομάχι, δοκιμάστε μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα διαλυμένη σε ένα ποτήρι νερό με το χυμό μισού λεμονιού κάθε μέρα. Αυτή η θεραπεία θα καθαρίσει το σώμα σας από τις τοξίνες και τα ξένα στοιχεία που προκαλούν φλεγμονές, βλάβη στα έντερα και κατακράτηση υγρών.

Φυσικά οποιαδήποτε θεραπεία ακολουθήσετε, είναι καλό να συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας.