Βάζετε σε αλουμινόχαρτο τις πατάτες και μετά τις ψήνετε; Σταματήστε το αμέσως! Μπορεί να...

Υπάρχει μεγάλος κινδύνος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βάζετε σε αλουμινόχαρτο τις πατάτες και μετά τις ψήνετε; Σταματήστε το αμέσως! Μπορεί να...

Ξεχάστε τις πατάτες στη χόβολη και τη λιωμένη φέτα με ντομάτα στο αλουμινόχαρτο. Μαζί με τα νόστιμα φαγητά που ψήνονται σε αλουμινόχαρτο, τρώμε και το μέταλλο που απελευθερώνεται από το αλουμινόχαρτο, όπως αναφέρεται στο Journal of Electrochemical Science.

Όπως αναφέρεται στο έγκυρο επιστημονικό περιοδικό, όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, τότε... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr