Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Βάζετε σε αλουμινόχαρτο τις πατάτες και μετά τις ψήνετε; Σταματήστε το αμέσως! Μπορεί να...

Υπάρχει μεγάλος κινδύνος

Βάζετε σε αλουμινόχαρτο τις πατάτες και μετά τις ψήνετε; Σταματήστε το αμέσως! Μπορεί να...
HEALTH NEWS 19.07.2022 11:12
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ξεχάστε τις πατάτες στη χόβολη και τη λιωμένη φέτα με ντομάτα στο αλουμινόχαρτο. Μαζί με τα νόστιμα φαγητά που ψήνονται σε αλουμινόχαρτο, τρώμε και το μέταλλο που απελευθερώνεται από το αλουμινόχαρτο, όπως αναφέρεται στο Journal of Electrochemical Science.

Όπως αναφέρεται στο έγκυρο επιστημονικό περιοδικό, όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, τότε... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πώς θα κάνετε το κρέας να "λιώνει" στο στόμα - Το μυστικό είναι στο...

Δεν θα χρειάζεται να τα δοκιμάζετε ανά 2 λεπτά - 5 τρόποι για να καταλάβετε ότι τα μακαρόνια είναι έτοιμα

Share