Πλύντε τα φρούτα και τα λαχανικά με λευκό ξύδι και ακόμα 1 υλικό - Ο συνδυασμός που λίγοι γνωρίζουν αλλά κάνει θαύματα

Έτσι θα αφαιρέσετε τα φυτοφάρμακα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πλύντε τα φρούτα και τα λαχανικά με λευκό ξύδι και ακόμα 1 υλικό - Ο συνδυασμός που λίγοι γνωρίζουν αλλά κάνει θαύματα

Το μεγαλύτερο ποσοστό των λαχανικών και των φρούτων που κυκλοφορούν στην αγορά περιέχουν φυτοφάρμακα. Κανένας μας δε θέλει να εισέρχονται στον οργανισμό του αυτά τα χημικά που έχουν μείνει πάνω σε αυτές τις τροφές. Πολλοί συχνά όμως αμελούμε να τα καθαρίσουμε επαρκώς.

Οι λόγοι που χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα είναι γιατί προστατεύουν τις καλλιέργειες, παρέχουν μια σίγουρη σοδιά και να παρατείνουν την ανθεκτικότητα των τροφών αυτών. Μπορεί να διαβάσετε πολλά άρθρα και να ακούσετε διάφορες γνώμες σχετικά με το ποιoς είναι ο σωστός τρόπος για να απομακρύνετε αυτές τις επιβλαβείς ουσίες.

Κάποιες προτάσεις μπορεί να είναι αρκετά χρονοβόρες και η διαδικασία είναι μεγάλη. Εμείς θα σας προτείνουμε έναν απλό και οικονομικό τρόπο για να απολαμβάνετε τα φρούτα και τα λαχανικά σας, χωρίς να ανησυχείτε για τα χημικά κατάλοιπα.

Αν θέλετε να αποφύγετε ή να μειώσετε την κατανάλωση των χημικών ουσιών που περιέχονται σε φρούτα και λαχανικά, σας προτείνουμε αυτόν τον απλό και αποτελεσματικό τρόπο... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr