Ροδόχρους νόσος: Η πάθηση που "χτύπησε" την ηθοποιό των Παγιδευμένων, Σοφία Φαραζή

Τι είναι και πως αντιμετωπίζεται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ροδόχρους νόσος: Η πάθηση που

Τη γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά Litsa.com όπου είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και φέτος, η Σοφία Φαραζή συμμετέχει στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», η οποία σημειώνει τεράστια επιτυχία στα social media μιας και οι χρήστες του Twitter δε σταματούν στιγμή να σχολιάζουν τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Μπορεί μέσα στα χρόνια να έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στην καριέρα της, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η Σοφία Φαραζή επιλέγει να κρατάει τα προσωπικά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά, πριν από μερικά χρόνια είχε προχωρήσει σε μία πολύ συγκινητική εξομολόγηση σχετικά με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

«Όσοι βρεθήκαμε, χωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε, μισηθήκαμε, συμφωνήσαμε, διαφωνήσαμε… Σας ευχαριστώ. Σας αγαπώ. Ζήτω συγνώμη. Σας συγχωρώ, χάνοντας από τη ζωή μου ανθρώπους που αγαπάω. Στάθηκε η αφορμή να φτάσω σε συναισθηματικό, υπαρξιακό και επαγγελματικό αδιέξοδο πριν από δυο χρόνια. Αποτέλεσμα να βγάλω ένα αυτοάνοσο ονόματι ροδόχρους. Σε μια πρώτη φάση... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr