H αισθητική & επανορθωτική γυναικολογία δεν είναι ταμπού!

H αισθητική & επανορθωτική γυναικολογία δεν είναι ταμπού!

Χρόνο με το χρόνο η αισθητική και επανορθωτική γυναικολογία φαίνεται να κερδίζει διαρκώς έδαφος προσφέροντας στις γυναίκες μια βελτιωμένη εικόνα της ευαίσθητης περιοχής των γεννητικών οργάνων, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργικότητα του κόλπου και του αιδοίου. Κάπως έτσι, η αιδοιοπλαστική, που καθιέρωσε στην Ελλάδα ο εξειδικευμένος γυναικολόγος Δρ. Νίκος Ναούμ, αποτελεί μια από τις δημοφιλείς μεθόδους, η οποία έρχεται για να δώσει τη λύση σε όλα τα παραπάνω προβλήματα, βάζοντας τέλος σε ό,τι μέχρι σήμερα αποτελούσε ταμπού.

Το πέρασμα του χρόνου, συγκεκριμένα ανατομικά χαρακτηριστικά αλλά και ο τοκετός είναι μερικοί μόνο από τις παραμέτρους που μπορεί να οδηγήσουν μια γυναίκα στο κατώφλι ενός εξειδικευμένου στην αιδοιοπλαστική γυναικολόγου, που θα τη βοηθήσει μέσα από την συγκεκριμένη επέμβαση.

Λίγα λόγια για την αιδοιοπλαστική

Η επέμβαση έχει διττό ρόλο. Από τη μια στοχεύει στην αισθητική ανανέωση του αιδοίου και από την άλλη βοηθά στην αντιμετώπιση δυσλειτουργιών στην επίμαχη περιοχή, που μπορεί να δυσκολεύουν την καθημερινότητα μιας γυναίκας. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι δίνει μια άμεση και μόνιμη λύση στις γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται όμορφες, δυναμικές και με αυτοπεποίθηση ακόμα και για την ευαίσθητη περιοχή.

αισθητική και επανορθωτική γυναικολογία

Πότε ενδείκνυται;

Η αιδοιοπλαστική εφαρμόζεται κυρίως σε περιπτώσεις ανομοιομορφίας, ασυμμετρίας ή υπερτροφίας εσωτερικών χειλέων. Σε αυτές περιπτώσεις, ο ειδικός γυναικολόγος προχωρά στη μείωση του όγκου τους, ώστε να επιτευχθεί συμμετρία μεταξύ μικρών και μεγάλων χειλέων. Παράλληλα, στόχος είναι να αποκατασταθεί το περίγραμμα των χειλέων μέσα από ένα πιο φωτεινό και υγιές χρώμα.

Μάθε για τη διαδικασία

Αρχικά, ορίζεται μια συμβουλευτική συνεδρία με τον ίδιο τον ιατρό και τους εξειδικευμένους συνεργάτες του, η οποία διαρκεί περίπου 30 - 60 λεπτά προκειμένου να βρεθεί μια θεραπεία, που να ταιριάζει στις ανάγκες της κάθε γυναίκας. Η επέμβαση, που είναι απόλυτα ασφαλής χωρίς επιπλοκές, πραγματοποιείται σε ειδικό χώρο εντός της κλινικής και διαρκεί 1-2 ώρες, ενώ η παραμονή στην κλινική μπορεί να διαρκέσει έως 3 ώρες. Η τεχνική one-cut-που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκειά της- είναι μια ειδική χειρουργική μέθοδος, η οποία με μια μόνο τομή αποκαθιστά την εικόνα και λειτουργικότητα του αιδοίου, συμβάλλοντας στην αναδιαμόρφωση των ανεπιθύμητων δυσμορφιών απολύτως ανώδυνα και χωρίς σημάδια.

Άμεσα & ορατά αποτελέσματα

Μετά την επέμβαση μπορείς να επιστρέψεις κανονικά στις καθημερινές σου συνήθειες, ενώ το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και εμφανές από την πρώτη κιόλας στιγμή! Μάλιστα, ανάλογα με τις ανάγκες σου, μπορείς να συνδυάσεις την αιδοιοπλαστική με θεραπείες, όπως: η κολποπλαστική, η ανάπλαση μεγάλων χειλέων με μεταφορά λίπους ή υαλουρονικού οξέος, η διεύρυνση G-Spot, η πλαστική κλειτορίδας ή η λεύκανση της γεννητικής περιοχής.

Info:

Δρ. Νίκος Ναούμ, Χειρουργός - Γυναικολόγος, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Γυναικολογίας,

Site: drnikosnaoum.com,

Facebook: Dr.Nikos Naoum,

Instagram: dr.nikosnaoum.