Detox μετά τις γιορτές με σύμμαχο το Flor·Essence!

Detox μετά τις γιορτές με σύμμαχο το Flor·Essence!

H ανάγκη για ολική επαναφορά μετά τις διατροφικές «ατασθαλίες» των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τώρα είναι πιο έντονη από ποτέ! Ξεκίνα λοιπόν τη νέα χρονιά με ένα διατροφικό πλάνο, που θα σου χαρίσει άμεση αποτοξίνωση - χωρίς να καταφύγεις σε μια αυστηρή δίαιτα- και με «όπλο» σου την εξελιγμένη φυτική φόρμουλα καθαρισμού της Flora, Flor·Essence, απέβαλλε τις περιττές τοξίνες από τον οργανισμό σου και κάνε restart στη λειτουργία του πεπτικού σου συστήματος.

Πως λειτουργεί...

Η μοναδική του σύνθεση από οκτώ βότανα απομακρύνει τις τοξίνες από τον οργανισμό, βελτιώνει την πέψη αλλά και βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση θρεπτικών συστατικών από τις τροφές. Ακόμη, μειώνει σημαντικά τις βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ παράλληλα ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα προσφέροντάς άμεση ενέργεια και ζωτικότητα! Συγκεκριμένα τα οκτώ βότανα, τα οποία περιέχονται στο Flor·Essence: η κολλιτσίδα, το λάπαθο, η φτελιά, το τουρκικό ραβέντι, το κόκκινο τριφύλλι, το αγιάγκαθο, το νεροκάρδαμο και το φύκι υποστηρίζουν διάφορες οδούς αποβολής (συκώτι, νεφρά, πνεύμονες, δέρμα, έντερα, λεμφικό σύστημα) στο σώμα προσφέροντας ολική αποτοξίνωση.

Οδηγίες χρήσης

Ανάμειξε το Flor·Essence, που θυμίζει συμπύκνωμα τσαγιού, με ίση ποσότητα ζεστού νερού και φρόντισε να το καταναλώνεις περίπου 30 λεπτά πριν από το φαγητό σε καθημερινή βάση για περίπου 2-4 εβδομάδες. Μπορείς να επαναλάβεις τη λήψη της συγκεκριμένης δοσολογίας, όποτε αισθάνεσαι την ανάγκη κατά τη διάρκεια του έτους.

Tips για αποτοξίνωση

Κατανάλωσε με μέτρο τροφές με θρεπτικά συστατικά αποφεύγοντας μια αυστηρή νηστεία.

  • Πιες άφθονο νερό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • Εμπλούτισε τη διατροφή σου με φρέσκα φρούτα, λαχανικά και δημητριακά, που περιέχουν φυτικές ίνες, οι οποίες είναι αναγκαίες για το μικροβίωμα.
  • Πρόσθεσε τροφές με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, όπως: τα φρέσκα φρούτα, τα μπαχαρικά ή οι πιπεριές τσίλι στο καθημερινό σου διατροφικό πλάνο για μια υγιή πέψη και καλή κυκλοφορία.
  • Φρόντισε να λαμβάνεις επαρκείς ολικές πρωτεΐνες-ειδικά αμινοξέα όπως κυστεΐνη, γλυκίνη, γλουταμίνη, μεθειονίνη- που υποστηρίζουν το συκώτι και βρίσκονται σε τροφές όπως: κρέας, ψάρι, γαλακτοκομικά, αυγά, σόγια, κινόα, φαγόπυρο και μπρόκολο.
  • Kατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης προτίμησε ελαφρά άσκηση, όπως η γιόγκα και το περπάτημα, που βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και τη λεμφική λειτουργία.
  • Επίλεξε μασάζ, ζεστά μπάνια ή σάουνα που επιτείνουν τη διαδικασία της αποτοξίνωσης.

Τι να αποφύγεις;

Κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης απέφυγε τα παρακάτω:

  • Την κατανάλωση υπερβολικής καφεϊνης. Εναλλακτικά μπορείς να αντικαταστήσεις τα προϊόντα καφεϊνης με πράσινο τσάι, που βοηθά ακόμη περισσότερο στην αποτοξίνωση.
  • Το αλκοόλ. Στην περίπτωση που δεν μπορείς να το αποφύγεις πιες ένα μικρό ποτήρι κόκκινο κρασί.
  • Τις λίγες ώρες ύπνου. Υπολόγισε ότι 7-8 ώρες ήρεμου και ξεκούραστου ύπνου είναι ιδανικός για την υποστήριξη του καθαρισμού – τόσο για το συκώτι όσο και για τον εγκέφαλο.
  • Τα πρόχειρα τρόφιμα και επεξεργασμένα σάκχαρα, τα οποία δεν βοηθούν στη διαδικασία καθαρισμού.

Info:

Θα τα βρεις στα Φαρμακεία και στο www.medmelon.gr.