Beyond Greens: Το μυστικό για να βελτιώσεις την υγεία σου σε 48 ώρες!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Beyond Greens: Το μυστικό για να βελτιώσεις την υγεία σου σε 48 ώρες!

Οι απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας σίγουρα επιτάσσουν και την κατάλληλη διατροφή για να μπορείς να ανταπεξέλθεις στις δραστηριότητές σου. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που έχεις την ανάγκη από σούπερ τροφές, που θα σε γεμίσουν με έξτρα ενέργεια, ενώ παράλληλα θα τονώσουν το ανοσοποιητικό σου.

Σε αυτό θα σε βοηθήσει η μοναδική φόρμουλα οργανικών πράσινων υπερτροφών Beyond Greens, η οποία περιέχει ένα πολύτιμο κοκτέιλ από φυσικά θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, μέταλλα, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά. Χαρακτηριστικό είναι ότι κάθε μεζούρα από τη μοναδική αυτή φόρμουλα μπορεί να αντικαταστήσει έως και 2 μερίδες φρούτων και λαχανικών και μάλιστα με ελάχιστες θερμίδες!

Beyond Greens med melon

Η μοναδικότητα του Beyond Greens

Το Beyond Greens, ανάμεσα στις επιλεγμένες πράσινες τροφές που περιέχει, περιλαμβάνει νεαρούς βλαστούς δημητριακών οι οποίοι είναι ζυμωμένοι με προβιοτικά. Η υψηλή περιεκτικότητα των βλαστών σε πολλά θρεπτικά συστατικά, βιοδραστικές ενώσεις κι ένζυμα τα καθιστά φαρμακευτικά φυτά. Ταυτόχρονα οι βλαστοί δεν περιέχουν καθόλου γλουτένη, ενώ η ζύμωσή τους με τον Γαλακτοβάκιλλο Plantarum και τον Σακχαρομύκητα boulardii οδηγεί σε ευκολότερη πέψη και μέγιστη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.

Γιατί να το επιλέξεις;

  • Μπορεί να υποκαταστήσει ένα μικρό γεύμα ή κολατσιό με μόλις 21 θερμίδες, ενώ είναι κατάλληλο και για δίαιτες.
  • Βοηθά άμεσα εάν έχεις κάποιες «ανθυγιεινές» συνήθειες όπως π.χ. ελάχιστη κατανάλωση λαχανικών ή/και φρούτων, υπερκατανάλωση καφέδων ή γλυκών για ενέργεια κ.ά. καθώς και θέματα υγείας όπως: κόπωση, έλλειψη ενέργειας, ατονία, υψηλή χοληστερίνη, ασταθές σάκχαρο αίματος, δυσκοιλιότητα κ.ά.
  • Χαρίζει έξτρα ενέργεια, ρυθμίζει τον μεταβολισμό (επίπεδα σακχάρου-λιπιδίων) και τονώνει το ανοσοποιητικό.
  • Καταπολεμά την κόπωση και ενισχύει την την άμυνα και την ανοσία του οργανισμού.
  • Οι φυτικές ίνες που περιέχονται στη φόρμουλα συμβάλλουν στην καλή εντερική λειτουργία, ενώ παράλληλα βοηθούν το πεπτικό.
  • Είναι ζυμωμένο με προβιοτικά για εύκολη πέψη και μέγιστη απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών.
  • Επιβραδύνει τη διαδικασία της φυσικής γήρανσης.
  • Βελτιώνει την καλή νοητική λειτουργία.

Πως χρησιμοποιείται

Μπορεί να προστεθεί σε γιαούρτι, smoothies ή σαλάτες συμπληρώνοντας ιδανικά τη διατροφή σου.

Info:

Θα τo βρεις σε φυσικά και ηλεκτρονικά φαρμακεία και καταστήματα με βιολογικά τρόφιμα. Πληροφορίες στο www.medmelon.gr.