"Τα 5 γεύματα που με βοηθούν να διατηρώ την σιλουέτα μου" - Η Ελένη Τσολάκη μοιράστηκε μαζί μας τα μυστικά της

«Αποφεύγω να παίρνω φαγητό απ’ έξω και κάνω όσο το δυνατόν πιο υγιεινές επιλογές!». Δες τι φτιάχνει καθημερινά η οικοδέσποινα του «Slam» στην κουζίνα της μόνο στο Youweekly.gr!

Τo Νο1 μυστικό της για καλλίγραμμη σιλουέτα: Η Ελένη εξηγεί πως δεν κάνει τίποτα το ακραίο στη διατροφή της, απλώς φροντίζει τα γεύματά της να είναι ισορροπημένα ώστε να παίρνει τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες. Αγαπάει πολύ τις σαλάτες και τους φυσικούς χυμούς, αποφεύγει τηγανητά και γλυκά. Μόνες εξαιρέσεις; Ο κορμός
σοκολάτας και τα πατατάκια, στα οποία δεν μπορεί να αντισταθεί με τίποτα! διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: "Τελευταία η λίμπιντό μου έχει πέσει κατακόρυφα. Είναι ορμονικό το θέμα; Τι πρέπει να κάνω;" O γυναικολόγος του Youweekly.gr απαντά

Τονωτικό

Ένα μεγάλο ποτήρι από χυμό φρεσκοστυμμένων πορτοκαλιών κάνει boost στον οργανισμό της! Εναλλακτικά προσθέτει κι άλλα φρούτα, ώστε να απολαμβάνει δροσερά κοκτέιλ.

Γεύμα

Μακαρόνια με πέστο βασιλικού είναι ένα από τα αγαπημένα της γεύματα, το οποίο φτιάχνει σίγουρα μία φορά την εβδομάδα.

Σνακ
Λίγα φιστίκια είναι ιδανικά για extra ενέργεια!

Βραδινό

Σαλάτα εποχής είναι ιδανική για το τελευταίο γεύμα της ημέρας, το οποίο φροντίζει να καταναλώνει πριν τις 21:00. Τη συνοδεύει με ψητό κοτόπουλο.

Detox

Φτιάχνει smoothies με φρούτα και λαχανικά. Αγαπημένο της, ένα με μήλο και καρότα. Τα καθαρίζει και τα κόβει σε μικρά κομμάτια και τα ρίχνει στο μπλέντερ. Τα χτυπά μέχρι να ομογενοποιηθούν και σερβίρει ρίχνοντας λίγη κανέλα σε σκόνη.