Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το υγιεινό πρωινό της Χριστίνας Μπόμπα! Δες πως να το φτιάξεις μόνη σου...

Το υγιεινό πρωινό της Χριστίνας Μπόμπα! Δες πως να το φτιάξεις μόνη σου...

Μπήκε στις καρδιές του κόσμου τόσο για τα καταγάλανα μάτια της όσο και για το αστραφτερό χαμόγελό της.

Πέρα από αυτό όμως, η Χριστίνα Μπόμπα διαθέτει και ένα κορμί που έχει οδηγήσει πολλούς να κάνουν λογοπαίγνια με το επίθετό της... Ασχέτως αν το καλοκαίρι θα τη βρει νυφούλα στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη, με τον νέο χρόνο έχει θέσει τους δικούς της διατροφικούς στόχους, τους οποίους και θέλει να φτάσει. Διαβάστε παρακάτω...

Η σύντροφός του Σάκη ξύπνησε και απολαμβάνοντας τη μοναδική θέα του Αγίου Δομινίκου από το δωμάτιο της, απόλαυσε το γεύμα της το όποιο και φωτογράφισε, δημοσιεύοντας την εικόνα στα instastories.

Δείτε ακόμη: Προσοχή: Απλά σημάδια που δείχνουν καρκίνο του πνεύμονα! Μην τα αγνοείτε...

Και είναι τόσο απλό που μπορείς να το αντιγράψεις και να φτιάχνεις κι εσύ. Γιαούρτι με φρούτα και σπιτική γκρανόλα περιλάμβανε το γεύμα της. Αν λοιπόν, βαρέθηκες την σκέτη βρώμη, φτιάξε την δική σου σπιτική γκρανόλα κι έπειτα συνδύασε την σαν την Χριστίνα ή όπως αλλιώς εσύ θες για ένα νόστιμο και θρεπτικό πρωινό.

Δείτε ακόμη: Η δίαιτα του Σαββατοκύριακου! Χάστε 3 κιλά μέσα σε μόλις 2 ημέρες!

Πως να φτιάξεις σπιτική γκρανόλα:

ΥΛΙΚΑ
200 γρ νιφάδες βρώμης
200 γρ ανάμικτους ξηρούς καρπούς (καρύδια, αμύγδαλα, κάσιους, φουντούκια ή άλλα έχεις)
50 γρ ανάμικτους σπόρους
1 κ. γ. κανέλα
5 κ. σ. ελαιόλαδο
5 κ. σ. μέλι
50 γρ αποξηραμένα βερίκοκα (ή ότι άλλα έχεις)
50 γρ αποξηραμένα δαμάσκηνα (ή ότι άλλα έχεις)
50 γρ σταφίδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα πυρίμαχο σκέυος βάζω τις νιφάδες βρώμησ, τους ξηρούς καρπούς, τους σπόρους, την κανέλα, το ελαιόλαδο, το μέλι και ανακατεύω καλά.
Τα βάζω σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180*C για 30 λεπτά, ανακατεύοντας ανά 10 λεπτά.
Βγάζω από το φούρνο, προσθέτω τα τεμαχισμένα αποξηραμένα φρούτα.
Αφήνω το μίγμα να κρυώσει τελείως.
Αποθηκεύω σε γυάλινο βάζο, εκτός ψυγείου

Τιπ:
Αν πάρει υγρασία την ξαναβάζω στο φούρνο για 15 λεπτά

Share