Ακολούθησε τα fitness tips της Έλλης Κοκκίνου γιατί το κορμί...θέλει θυσίες!

Όλα τα μυστικά της στο Youweekly.gr...

Ακολούθησε τα fitness tips της Έλλης Κοκκίνου γιατί το κορμί...θέλει θυσίες!

Η Έλλη Κοκκίνου είναι μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες!

Το Youweekly.gr αποκαλύπτει τα μυστικά της καλλίγραμμης σιλουέτας της, με την ίδια να παραδέχεται πως παραμένει fit με συγκεκριμένη διατροφή και με ένα σπαρτιάτικο πρόγραμμα άσκησης! Διαβάστε παρακάτω...

«Έχω βγάλει εντελώς από τη διατροφή μου τα τηγανητά και επιλέγω ζυμαρικά χωρίς γλουτένη»

Δείτε ακόμη: Η δίαιτα της Μαρίας Κορινθίου: Έτσι έχασε 10 κιλά! Αναλυτικό πρόγραμμα...

«Ακολουθώ μια κυκλική προπόνηση υψηλής έντασης για μέγιστη καύση λίπους και μυϊκή ενδυνάμωση τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα, που περιλαμβάνει αερόβια άσκηση και βάρη. Εννοείται πως προσέχω πολύ τη διατροφή μου και τρώω πέντε γεύματα την ημέρα, όλα ζυγισμένα μέχρι και το παραμικρό γραμμάριο. Εκτός από ψητό κρέας με σαλάτα, έχω βάλει στο καθημερινό μου μενού όσπρια και λαδερά, τα οποία είναι σπιτικά μαγειρεμένα με λίγο ελαιόλαδο. Έχω βγάλει εντελώς από τη διατροφή μου τα τηγανητά και επιλέγω ζυμαρικά χωρίς γλουτένη», έχει πει η ίδια, ωστόσο ομολογεί πως πού και πού κλέβει και κάνα δυο τηγανητές πατάτες από το πιάτο του γιου της.

Θέλει θυσίες αυτό το κορμί

Το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί η Έλλη περιλαμβάνει τέσσερα γεύματα που απέχουν μεταξύ τους τέσσερις ώρες. Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιεί τον μεταβολισμό της και ξεγελάει το αίσθημα της πείνας. Φροντίζει να πίνει 3 λίτρα νερό την ημέρα, ενώ αποφύγει τροφές που περιέχουν γλουτένη, αντικαθιστώντας όλα τα γαλακτοκομικά με προϊόντα σόγιας.

Δείτε ακόμη: Το πρόγραμμα διατροφής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά το Survivor!

Λέει «όχι» στα τηγανητά, επιλέγοντας μόνο ψητά (άπαχο κρέας και ψάρι) και φαγητά κατσαρόλας από κοκκινιστό κοτόπουλο μέχρι τόνο με ρύζι και καλαμπόκι ή ζυμαρικά χωρίς γλουτένη με κόκκινη σάλτσα. Ενδιάμεσα από τα κυρίως γεύματα θα δαγκώσει ένα φρούτο ή μια μπάρα δημητριακών μαζί με πράσινο τσάι. Για βραδινό θα φάει δύο φρυγανιές με τυρί.

Εάν το βράδυ βγει για φαγητό, το μεσημεριανό της θα είναι light. Εννοείται πως δεν καταναλώνει σταγόνα αλκοόλ (μπύρα, ουίσκι, βότκα).

«Γενικά είμαι αθλητικός τύπος. Θα ανεβοκατέβω τα σκαλιά, θα περπατήσω όποτε βρω ευκαιρία, θα κάνω ποδήλατο μόνη μου ή με τον γιο μου, θα κάνω τζόκινγκ στη γειτονιά»