Κατερίνα Γερονικολού: Έτσι διατηρεί το κορμί της!

Η γυμναστική της ηθοποιού!

Κατερίνα Γερονικολού: Έτσι διατηρεί το κορμί της!

Η Κατερίνα Γερονικολού μας έδειξε με ποιο τρόπο διατηρεί το τέλειο κορμί της, έχοντας ένα μεγάλο μυστικό!

Η αποκάλυψη έγινε με μία φωτογραφία!

Συγκεκριμένα η ηθοποιός πόσταρε στο instagram μία φωτογραφία όπου γυμνάζεται, αλλά το μυστικό βρίσκεται στο είδος της άσκησης που έχει επιλέξει!

Η Κατερίνα κάνει pilates διατηρώντας έτσι τη γραμμή της!

Κατερίνα Γερονικολού: Έτσι διατηρεί το κορμί της!

Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η πρώτη κρίση για το "όχι" στο γάμο!

Η πρώτη κρίση για το "όχι" στο γάμο ήρθε για την Κατερίνα Γερονικολού και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη! Όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ μόνο στο Youweekly.gr!

Τι συνέβη με το ζευγάρι; Θα σας αποκαλύψω τα πάντα στο Vanda's blog!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έριξαν ένα μικρό καυγαδάκι σε γνωστό καφέ στο Κολωνάκι πριν από λίγες ημέρες... Ο λόγος;

Άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε στο Vanda's blog πως το ζευγάρι έρχεται σε ρήξη αρκετές φορές για τον ελάχιστο χρόνο που έχουν στο να βρίσκονται. Οι επαγγελματικές δραστηριότητες τους, τους έχουν "κλείσει" αρκετά και μερικές φορές δεν μπορούν να το διαχειριστούν και υπάρχουν κάποια μικρά ξεσπάσματα!

Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η πρώτη κρίση για το

Ωστόσο, το συμβάν που θα σας αποκαλύψω σήμερα δεν έχει καμία σχέση με αυτό αλλά... με το ενδεχόμενο γάμου του ζευγαριού!

Πληροφορίες μου, έγκυρες, αναφέρουν πως πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι είχε μια συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης και είπε πως δεν θέλει άλλον γάμο, και τα πράγματα δεν τσούλησαν τόσο ευχάριστα για την ηθοποιό!

Η ίδια, όπως μου μεταφέρθηκε από φιλικό πρόσωπο, θέλει να δημιουργήσει οικογένεια γενικά αλλά από την άλλη δεν θέλει να πιέσει και τον ηθοποιό για κάτι! Εκείνη του ξεκαθάρισε τα πράγματα με λίγη παραπάνω ένταση στην φωνή της και όπως μου μεταφέρθηκε, επειδή ήταν μια αρκετά συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή πήρε τα πράγματά της και αποχώρησε από το καφέ χωρίς τον ηθοποιό...