Χριστίνα Μπόμπα: Αυτά είναι τα μυστικά της για αψεγάδιαστο κορμί!

Έτσι διατηρεί τις αναλογίες της!

Χριστίνα Μπόμπα: Αυτά είναι τα μυστικά της για αψεγάδιαστο κορμί!

Αυτά είναι τα μυστικά της Χριστίνας Μπόμπα για αψεγάδιαστο κορμί. Με αυτό τον τρόπο διατηρεί τις αναλογίες της.

Μάλιστα, έκανε και για πρώτη φορά πιλάτες και θέλησε να μας δείξει μια από τις ασκήσεις που ακολούθησε με την δασκάλα της.

Η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία πριν από λίγες ημέρες γύρισε από το ταξίδι της στην Καππαδοκία με τον Σάκη Τανιμανίδι για την επέτειο του γάμου της, συνεχίζει το πρόγραμμα γυμναστικής της.

Η άσκηση βρίσκεται πάντα στο πρόγραμμα της! Η ίδια επιλέγει να κάνει είτε yoga είτε ασκήσεις για τους μυς! Στις διακοπές της συχνά επισκεπτόταν το γυμναστήριο του ξενοδοχείου.

Χθες, όπως αποκάλυψε αποφάσισε να ξεκινήσει pilates!

Χριστίνα Μπόμπα γυμναστική

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Τι τρώει το πρωί και διατηρεί αυτό το κορμί;

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μας έδειξε τι τρώει το πρωί και διατηρεί αυτό το υπέροχο κορμί! Η ηθοποιός μας... έβαλε στο πρωινό της!

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες στον χώρο του θεάματος, ωστόσο η γνωστή ηθοποιός χρειάζεται να κάνει και "θυσίες".

Για να κρατήσει αυτό το κορμί, λοιπόν, εκτός από γυμναστική χρειάζεται και σωστή διατροφή!

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Στην φόρα αρετουσάριστη φωτογραφία με το κορμί της!

Η ηθοποιός μας έδειξε το υγιεινό πρωινό της, το οποίο αποτελείται από ψωμί ολικής, τοματίνια, τυρί κρέμα και αβοκάντο.

Δείτε τη φωτογραφία

Τι τρώει το πρωί η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου;

Αθηνά Οικονομάκου: Με αυτή την διατροφή διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της!

Με αυτή την διατροφή διατηρεί σε φόρμα την καλλίγραμμη σιλουέτα της η Αθηνά Οικονομάκου. Το κορμί της είναι "φωτιά" και μπορείς και εσύ να το αποκτήσεις.

Η ηθοποιός, μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, αλλά και τις οικογενειακές υποχρεώσεις, ωστόσο δεν ξεχνάει ποτέ ότι πρέπει να φροντίζει και τον εαυτό της.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι λάτρης του Instagram και πολλές φορές έχει μοιραστεί στιγμές από την καθημερινότητα της. Σε μια από αυτές τις στιγμές, μας αποκάλυψε και το φαγητό που απόλαυσε.

Συγκεκριμένα, έκανε μία ανάρτηση με το πιάτο της, το οποίο αποτελούνταν από βραστά αβγά, τοματίνια και κρουτόν. Η ηθοποιός προσέχει πολύ την διατροφή της και δεν προτιμά τα βαριά φαγητά.

Αθηνά Οικονομάκου διατροφή