Μέγκαν Μάρκλ: Το αγαπημένος της κοκτέιλ με τις λίγες θερμίδες!

Βήμα βήμα πως να το κάνεις κι εσύ!

Μέγκαν Μάρκλ: Το αγαπημένος της κοκτέιλ με τις λίγες θερμίδες!

Το αγαπημένο κοκτέιλ της Μέγκαν Μάρκλ με τις λίγες θερμίδες!

Μπορεί να ανήκει πλέον στα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ωστόσο πριν παντρευτεί με τον πρίγκιπα Harry διατηρούσε το προσωπικό της lifestyle blog, το «The Tig».

Μπορεί το συγκεκριμένο blog να μην λειτουργεί πια, ωστόσο όταν η δούκισσα του Sussex το χρησιμοποιούσε για να εκφράζει συνεχώς τα συναισθήματα και τις απόψεις της για θέματα που την αφορούν.

Μέγκαν Μαρκλ - Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτα είναι τα "βρώμικα" φαγητά που τους αρέσουν!

Σε ένα από τα κείμενα της μάλιστα αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της cocktail που δεν είναι άλλο από το Pimm’s Cup.

Η Δούκισσα του Sussex έχει κάνει βέβαια κάποιες μικρές αλλαγές στη δική της εκδοχή αφού το είχε ονομάσει «The Tig Cup» και αντί για δυόσμο και φράουλα προσθέτει γκρέιπφρουτ και σέλινο.

Υλικά

Μέντα

Λωρίδες από ένα αγγούρι

Γκρέιπφρουτ

Ξύσμα από ραπανάκι

Λίγο σέλερι

Πάγος

Τζιν

Σόδα

Τόνικ

Cherry Λικέρ

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα ποτήρι πάγο και το αγγούρι, τη μέντα, το σέλερι, το ραπανάκι και τον χυμό λάιμ

Σε ένα σέικερ βάζουμε τζιν και λίγο λικέρ

Ανακατεύουμε μαζί με πάγο

Βάζουμε σε ένα ποτήρι τόνικ και σόδα

Βάζουμε στα δύο ποτήρια το μείγμα του τζιν και μετά τα ενώνουμε

Σερβίρουμε με φλούδα από γκρέιπφρουτ

Μέγκαν Μαρκλ: Η δίαιτα και η γυμναστική της μετά την εγκυμοσύνη!

Μας το ζητήσατε και έχουμε την δίαιτα και την γυμναστική που ακολουθεί η Μέγκαν Μαρκλ μετά την εγκυμοσύνη!

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι υποδέχτηκαν πριν λίγο καιρό το πρώτο τους μωράκι, και η ίδια έχει ξεκινήσει την προσπάθειά της για να χάσει τα περιττά κιλά!

Η δίαιτά της βασίζεται σε φυτική διατροφή που είναι χαμηλή σε θερμίδες και πλούσια σε φυτικές ίνες. Ένα μιλκσέικ βανίλιας με blueberry για πρωινό, μια σαλάτα Niçoise, ένα ποτήρι ροζέ κρασί και λίγο τυρί και μπαγκέτα για μεσημεριανό, θαλασσινά και ζυμαρικά για βραδινό και ένα ποτό negroni, είναι ένα ημερήσιο πρόγραμμα του τι τρώει η Μέγκαν.

Ωστόσο, δεν στερείται τίποτα καθώς είχε δηλώσει ότι αγαπάει τις τηγανιτές πατάτες, τα ζυμαρικά, το κρασί, το παγωτό και πολλά άλλα. «Όλα με μέτρο και αν ξέρεις τι χρειάζεται το σώμα σου, είσαι εντάξει», είχε δηλώσει παλιότερα.

Το ψυγείο της, βέβαια, είναι γεμάτο με υγιεινά σνακ όπως χούμους, καρότα, πράσινο χυμό, γάλα αμυγδάλου και πουτίγκα από σπόρους chia.

Ακόμη προτιμά τα αυγά ποσέ και τοστ με αβοκάντο. Με λίγα λόγια, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και υγιή λίπη, δεν στερείται απολύτως τίποτα.

Ωστόσο, μόνη η υγιεινή διατροφή δεν φτάνει. Χωρίς άσκηση δεν γίνεται να διατηρείς ένα κορμί.

Η μητέρα της ήταν καθηγήτρια της γιόγκα, οπότε μεγάλωσε και μπήκε από μικρή στη λογικής της προπόνησης και της άσκησης. Εκτός από γιόγκα, προτιμά πιλάτες και τρέξιμο για το πρόγραμμα προπόνησής της.

Η Μέγκαν φαίνεται να είναι πανέτοιμη για τον νέο της ρόλο, αυτόν της κομψής και γλυκιάς πριγκίπισσας. Έχετε δει και την ακόμα πιο εύκολη δίαιτα της JLO;