Μέγκαν Μαρκλ - Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτα είναι τα "βρώμικα" φαγητά που τους αρέσουν!

Τα junk food για τα οποία "λιώνουν"!

Μέγκαν Μαρκλ - Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτα είναι τα

Αυτές είναι "βρώμικα" φαγητά που αρέσουν στην Μέγκαν Μαρκλ και στην Βασίλισσα Ελισάβετ! Έχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις στο junk food!

Η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να είναι λάτρης της γιόγκα και της υγιεινής bio διατροφής, αλλά είναι και… άνθρωπος. Αυτό σημαίνει ότι τρώει και τις κοινές λιχουδιές που τρώμε όλοι.

Οπως η ίδια είχε εξομολογηθεί σε καναδικό περιοδικό λατρεύει τις ταγανητές πατάτες. Μάλιστα είχε πει ότι θα μπορούσε να τρώει τηγανιτές πατάτες όλη μέρα. Οι τηγανητές πατάτες, όμως, όπως φαίνεται, δεν είναι η μόνη ένοχη απόλαυση της Μέγκαν Μαρκλ.

Μέγκαν Μαρκλ: Η απάντηση δόθηκε! Σε αυτόν μοιάζει ο Άρτσι!

Η μεγάλη junk food απόλαυση της Μέγκαν Μαρκλ

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2017, όταν ήδη η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι είχαν αποκαλύψει το ειδύλλιό τους, η μετέπειτα δούκισσα του Σάσεξ είχε αποκαλύψει ότι σε ότι αφορά το junk food η δεύτερη μεγαλύτερη απόλαυσή της είναι τα μακαρόνια με τυρί. Λιωμένο τυρί.

Ελισάβετ - Μέγκαν φαγητά

«Ξέρεις τι πραγματικά γίνεται όταν έχω μπροστά μου αυτό το αγαπημένο κουτάκι με τα μακαρόνια με τυρί», είχε πει η Μέγκαν Μαρκλ μιλώντας σε μια μπλόγκερ, συμπληρώνοντας: «Τρώω οργανικά μακαρόνια και βάζω από πάνω και μερικά μπιζέλια και φτιάχνω το αγαπημένο μου -παιδικού στιλ- γεύμα μου». Αποκάλυψε ακόμη ότι παλαιότερα το αγαπημένο της φαγητό ήταν μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα, ειδικά την περίοδο που έκανε την baby-sitter. «Συνήθιζα να μαγειρεύω για τα παιδιά τα οποία φυλούσα και πάντα ένιωθα σαν παιδί όταν έτρωγα και εγώ το ίδιο φαγητό». Σε γενικές γραμμές, πάντως, η Μέγκαν Μαρκλ ακολουθεί μια ιδιαίτερα προσεκτική διατροφή.

Ελισάβετ - Μέγκαν φαγητά


Το junk food που λατρεύει η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ

Πάντως, η Μέγκαν Μαρκλ δεν είναι η μόνη royal, το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας που λατρεύει το junk food.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, όπως έγινε γνωστό πριν μερικές ημέρες, παραγγέλνει πάντα fish and chips όταν κάνει τις διακοπές της στο Μπαλμόραλ. Μάλιστα, τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η βασίλισσα Ελισάβετ λατρεύει μακράν το συγκεκριμένο πιάτο σε σχέση με άλλα πιο γκουρμέ.

Και όχι δεν το μαγειρεύουν οι μάγειρες του παλατιού. Η βασίλισσα Ελισάβετ τρώει fish and chips που παραγγέλνει απέξω. Ανθρωπός της πηγαίνει και παίρνει το πακέτο από τη γειτονική πόλη Μπάλατερ.

Ελισάβετ - Μέγκαν φαγητά

Μάλιστα, πρώην σεφ της βασίλισσας είχε αποκαλύψει ότι η βασίλισσα δεν είναι foodie. Σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Φίλιππο ο οποίος λατρεύει το φαγητό και μπορεί να μιλάει όλη μέρα για αυτό.

Ο ίδιος σεφ είχε αποκαλύψει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είναι φαν των σοκολατένιων μπισκότων και του κέικ και ότι μπορεί να τα τρώει ακατάπαυστα.

Η μεγάλη της ιδιοτροπία αφορά το νερό της, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ πίνει μόνο συγκεκριμένο νερό και θέλει μόνο με το ίδιο νερό να φτιάχνεται και το τσάι της. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι επίσης μεγάλος λάτρης του junk food όπως η πίτσα και το κινέζικο. Η Κέιτ Μίντλετον παλι λατρεύει το φαγητό με κάρι.

Πηγή: iefimerida.gr

Μέγκαν και Χάρι προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα! Η κίνηση που έκαναν για να σώσουν την εικόνα τους!

Μέγκαν και Χάρι προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα! Η κίνηση που έκαναν από κοινού για να σώσουν την εικόνα τους!

Σε ειδικό πήγαν η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι για να σώσουν την δημόσια εικόνα του. Το βασιλικό ζευγάρι βρίσκεται σε πανικό.

Το ένα σκάνδαλο υποδέχεται το άλλο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές αντιδράσεις, τόσο από του πολίτες, όσο και από το παλάτι.

Προσπαθώντας να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, Η Μέγκαν Μαρκλ προσέλαβε την εταιρία Sunshine Sachs, μία αμερικάνικη PR εταιρία της οποίας δουλειά είναι να αντιμετωπίζει κρίσεις που αφορούν τη δημόσια εικόνα.

Η δούκισσα αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση μετά από ένα κύμα αρνητικών δημοσιευμάτων εις βάρος της και μετά από αρκετές επιλογές που έχουν χαρακτηριστεί λάθος και έχουν επηρεάσει και διχάσει την κοινή γνώμη.

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Η ασεβής κίνηση προς τον Κάρολο που φέρνει την οριστική ρήξη με την βασιλική οικογένεια!

Μια ασεβής κίνηση προς τον Κάρολο έκανε η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι που φέρνει την οριστική τους ρήξη με την βασιλική οικογένεια.

Τα προβλήματα του ζεύγους δεν έχουν τέλος, αφού κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο με αποτέλεσμα να απομακρύνονται όλο και περισσότερο από το παλάτι.

Μετά το σκάνδαλο με το ιδιωτικό τζετ, αλλά και το «διαζύγιο» που πήραν με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, αυτή είναι η πιο ασεβής κίνηση του Χάρι προς τον πατέρα του.

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι Βασιλική οικογένεια

Συγκεκριμένα όπως γράφουν τα Βρετανικά ΜΜΕ η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι έχουν πάρει απόφαση να αγοράσουν σπίτι στο Los Angeles, σνομπάροντας έτσι το Herefordshire estate που είχε φτιάξει πολύ πριν παντρευτεί ο Χάρι, ο Κάρολος για να μείνει ο γιος του με την οικογένεια του.

Μέγκαν Μαρκλ: Έμειναν όλοι «κάγκελο» με την «προφητεία» για το γιο της! Η φωτογραφία από το 1961!

«Κάγκελο» έμειναν όλοι οι θαυμαστές της Μέγκαν Μαρκλ με την «προφητεία» για το γιο της Άρτσι. Μια φωτογραφία από το 1961, τους «πάγωσε».

Ο κολλητός φίλος της και μακιγιέρ της, Ντάνιελ Μάρτιν δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία ενός έργου του Άντι Γουόρχολ με τίτλο «A Boy For Meg», το οποίο έγινε για τον εορτασμό της γέννησης του γιου της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, Ντέιβιντ το 1961.

Στον τίτλο της φωτογραφίας που τράβηξε από το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο, έγραψε: «Ειρωνικό, δεν νομίζετε; «A Boy For Meg» του Άντι Γουόρχολ, λάδι σε καμβά».

Μέγκαν Μαρκλ προφητεία γιος

Οι θαυμαστές της Δούκισσας, έμειναν άφωνοι με πολλούς να λένε πως επρόκειτο για προφητεία και πως ο διάσημος καλλιτέχνης είχε προβλέψει πως θα γεννούσε τον Άρτσι, πριν από 50 χρόνια. Μάλιστα, κάποιος σχολίασε: «Ω Θεέ μου είναι απίστευτο! Το ξέρανε από το 1962!» ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Η μεγαλοφυΐα του Άντι Γουόρχολ: όταν η τέχνη συναντά την προφητεία».

Ποια είναι όμως η ιστορία του πίνακα;

Ο συγκεκριμένος πίνακας του Άντι Γουόρχολ ήταν ένα από τα πολλά έργα ζωγραφικής που δημιούργησε το 1962, τα οποία αναπαρήγαγαν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Το συγκεκριμένο έργο ήταν ένα εξώφυλλο της New York Post με το πορτρέτο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας με τον τίτλο : Ένα αγόρι για την Μεγκ». Ο τίτλος ανακοίνωνε την γέννηση του Ντέιβιντ Λίνλεϊ, του γιου της μικρότερης αδερφής της βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσας Μαργαρίτας, που συχνά τότε οι εφημερίδες αποκαλούσαν «πριγκίπισσα Μεγκ».

Και παρόλο που ο μακιγιέρ της Μέγκαν Μαρκλ πρόσθεσε το hashtag #princessmargaret, οι θαυμαστές της δούκισσας του Σάσεξ φαίνεται ότι δεν το πρόσεξαν καθόλου, με πολλούς να θεωρούν το έργο του Άντι Γουόρχολ ως «προφητεία».