Έτσι διατηρούν τις αναλογίες τους Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος μετά το Survivor

Τι τρώνε στο σπίτι τώρα που είναι σε «καραντίνα»;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτσι διατηρούν τις αναλογίες τους Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος μετά το Survivor

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος οι οποίοι έγιναν ευρέως γνωστοί μέσα από την συμμετοχή τους στο Survivor, διατηρούν από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz. Προσέχουν τις τρώνε, αλλά και την γυμναστική τους για να έχουν αυτές τις αναλογίες.

Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και όχι άδικα, αφού τολμούν να «τσαλακωθούν» χωρίς να φοβηθούν. Μάλιστα, όπως φαίνεται έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα για αυτό κιόλας είναι μαζί τρία χρόνια. Στα social media δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους τρυφερές τους στιγμές, από ταξίδια τους, ενώ μας έχουν και το εσωτερικό του σπιτιού τους.

Ειδικά τώρα που βρίσκονται μέσα στο σπίτι λόγω κορωνοϊού οι αναρτήσεις μέσα από το σπίτι είναι περισσότερες. Αφού το πιο μακρινό που έχουν πάει είναι η ταράτσα τους. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία τους και έγραψε στην λεζάντα «Εμείς σήμερα βγήκαμε βόλτα μέχρι την ταράτσα! Κάτι είναι κι αυτό». Η ανάρτηση της αυτή της Ευρυδίκης, έρχεται μετά την αποκάλυψη πως άνοιξε φύλλο για τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Βασάλο.

Έτσι διατηρούν τις αναλογίες τους Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος

Τώρα ωστόσο που δεν μπορούν να πάνε στο γυμναστήριο προσέχουν περισσότερο τι τρώνε. Συγκεκριμένα, δεν ξεχνούν τα κλασικά αγαπημένα φαγητά, ωστόσο βάζουν υλικά που κάνουν καλό στην υγεία και δεν είναι «βόμβα» θερμίδων.
Χθες με μερικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως έφτιαξε μακαρόνια με κιμά, αλλά και τα συστατικά που έβαλε μέσα. Συγκεκριμένα, επέλεξε κιμά κοτόπουλου και φρέσκια ντομάτα, ενώ για γεύση έβαλε και μανιτάρια και μπόλιες πιπεριές.
Ευρυδίκη Βαλαβάνη διατροφή
Κωνσταντίνος Βασάλος γυμναστική
Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος Survivor

Εμείς πάντως όταν είδαμε τις φωτογραφίες της ζηλέψαμε!