Άνοιξε φύλλο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τα.. μάτια του Κωνσταντίνου Βασάλου

Τι του έφτιαξε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άνοιξε φύλλο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τα.. μάτια του Κωνσταντίνου Βασάλου

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος εδώ και περίπου τρία χρόνια ζουν έναν όμορφο έρωτα. Ζουν κάτω από την ίδια στέγη και είναι πολύ ευτυχισμένη. Μάλιστα, η δημοσιογράφος του κάνει όπως τα χατίρια. Για τα μάτια του, άνοιξε μέχρι και φύλλο για να του φτιάξει πίτα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Survivor, όπου είχαν πάρει και οι δυο μέρος. Σε συνέντευξη της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, είχε δηλώσει για το πως ξεκίνησε το ειδύλλιο τους «Έχω πει άπειρες φορές ότι δεν τον είχα παρατηρήσει, δε μου έκανε το «κλικ» από την αρχή. Μετά την ένωση ήρθα κοντά με αρκετά παιδιά των Μαχητών, όχι μόνο μ’ εκείνον»

Ενώ συνέχισε: «Μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που σκεφτόταν, που ενεργούσε, ότι ήταν πολύ δοτικός, αλλά δεν είχε περάσει ούτε από το δικό μου το μυαλό ούτε από το δικό του ότι θα είμαστε μαζί. Αυτό καλλιεργήθηκε εκτός παιχνιδιού, γιατί κάναμε πολλές δουλειές μαζί όλο το καλοκαίρι. Έτσι, περάσαμε πολύ χρόνο μαζί ως φίλοι και στη συνέχεια συνειδητοποιήσαμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί».

Άνοιξε φύλλο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Τώρα που είναι κλεισμένη μέσα στο σπίτι τους λόγω κορωνοϊού, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος περνάνε ακόμη περισσότερο χρόνο μαζί. Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η δημοσιογράφος, μας αποκάλυψε ότι για τον καλό της μέχρι και φύλλο άνοιξε για να φτιάξει σπανακόπιτα.

Φύλλο πίτας

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Instagram

Σπανακόπιτα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη πίτα

Μας έδειξε όλη την διαδικασία, ενώ στο τέλος μιλώντας με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, της είπε ότι δεν θα φάει αφού κάνει δίαιτα. Ωστόσο, έκανε πλάκα.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος

Ωστόσο, να πούμε επίσης, πως τόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος διατηρούν άψογες σχέσεις με μερικούς από τους πρώην παίκτες του Survivor, με τους οποίους είτε ήταν συμπαίκτες, είτε αντίπαλοι. Μάλιστα, με έναν από αυτούς έκαναν... βιντεοκλήση.