Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος έκαναν βιντεοκλήση με πρώην παίκτη του Survivor

Δεν πάει το μυαλό σας με ποιον

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος έκαναν βιντεοκλήση με πρώην παίκτη του Survivor

Τόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος διατηρούν άψογες σχέσεις με μερικούς από τους πρώην παίκτες του Survivor, με τους οποίους είτε ήταν συμπαίκτες, είτε αντίπαλοι. Μάλιστα, με έναν από αυτούς έκαναν... βιντεοκλήση.

Λόγω του ότι αυτές τις ημέρες μένουμε όλοι σπίτια μας λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού και δεν κάνει να βγαίνουμε έξω στους δρόμους για λόγους προστασίας της υγείας μας, το ζευγάρι αποφάσισε να τα πει διαδικτυακά με τους φίλους του.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα screenshot που έβγαλε από την βιντεοσυνομηλία που είχε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο την Γωγώ Φαρμάκη, αλλά και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη  Κωνσταντίνος Βασάλος Survivor

Ωστόσο, μετά από 1,5 χρόνο συγκατοίκησης, αποφάσισαν να φύγουν για λίγο από το σπίτι τους και να μεταφερθούν στο πατρικό του Κωνσταντίνου. Τι συνέβη;

Εκτός των βιντεοκλήσεων δείτε τι άλλο κάνουν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο σπίτι

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ακολουθούν τα μέτρα προστασίας για την εξάπλωση του κορωνοϊού και το βράδυ του Σαββάτου το πέρασαν σπίτι τους. Ωστόσο, δεν φαντάζεστε τι έκαναν στην κουζίνα τους.

Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz και όχι άδικα, αφού τολμούν να «τσαλακωθούν» χωρίς να φοβηθούν. Μάλιστα, όπως φαίνεται έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα για αυτό κιόλας είναι μαζί τρία χρόνια, δηλαδή μετά το τέλος του Survivor.

Ένας από αυτά τα ενδιαφέροντα είναι το... όνομα-ζώο-φυτό. Ναι καλά διαβάσατε, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος πέρασαν το Σάββατο τους παίζοντας το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού δεν ήθελαν να παραβλέψουν τα μέτρα και να βγουν έξω, παίρνοντας ρίσκο να κολλήσουν τον ιο.

Κωνσταντίνος Βασάλο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη