Η Ελένη Χατζίδου φτιάχνει κορμί στο σπίτι - Η άσκηση που καίει λίπος

Ποιο το μυστικό της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Χατζίδου φτιάχνει κορμί στο σπίτι - Η άσκηση που καίει λίπος

Η Ελένη Χατζίδου φτιάχνει κορμί στο σπίτι. Η τραγουδίστρια κάνει μια άσκηση που καίει το λίπος και σε βοηθάει να αδυνατίσεις πάρα πολύ άμεσα, μπορείς να την δοκιμάσεις και εσύ αν σου αρέσει το αερόβιο και θέλεις να χάσεις κιλά.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό, την κόρη της αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Η Ελένη Χατζίδου λοιπόν ανέβασε χθες ένα βίντεο, στο οποίο έκανε ποδήλατο στο σπίτι που είναι και η καλύτερη αερόβια γυμναστική για να κάνεις και εσύ και να καις θερμίδες τώρα που δεν κινείσαι πολύ.

Δείτε την φωτογραφία:

Ελένη Χατζίδου

Πως να γυμναστείς και εσύ με αερόβια γυμναστική στο σπίτι

Σχοινάκι

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε για να εκτελέσετε αυτή την άσκηση είναι ένα σχοινί με το βέλτιστο μήκος για το ύψος σας.

Στη συνέχεια, απλώς ξεκινήστε να πηδάτε! Πρόκειται για μια πολύ εύκολη άσκηση, χρειάζεται ωστόσο ισορροπία, δύναμη, συντονισμό των κινήσεων και, φυσικά, αντοχές.Δες εδώ πρόσφατα και τι δώρο της είχε κάνει ο Ετεοκλής.

Αναρρίχηση σκάλας

Πρόκειται για μια πολύ απλή αλλά συνάμα πολύ αποτελεσματική άσκηση. Το μόνο που πρέπει να διαθέτετε είναι πολλή προθυμία και επιθυμία να αποκτήσετε καλλίγραμμο σώμα!

Burpees

Πρόκειται για μια άσκηση που απαιτεί πολλή αφοσίωση, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ απλή. Μπορείτε να την κάνετε ακόμη και στο σπίτι και να δείτε πολύ θετικά αποτελέσματα.

Στροφές με άλμα

Για να εκτελέσετε αυτή την άσκηση, πρέπει να είστε όρθιοι με την πλάτη σας ευθεία. Η άσκηση συντίθεται από τη στροφή από τη μία πλευρά στην άλλη, ενώ παράλληλα αναπηδάτε ελαφρώς, λίγα εκατοστά από το έδαφος.