Αυτό το γεύμα τρώει η Ολυμπία Χοψονίδου μετά την 6η εγκυμοσύνη της για κορμί «λαμπάδα»

Αυτά είναι τα μυστικά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό το γεύμα τρώει η Ολυμπία Χοψονίδου μετά την 6η εγκυμοσύνη της για κορμί «λαμπάδα»

Η Ολυμπία Χοψονίδου ακόμη και μετά τις 5 γέννες, διατηρούσε μια άψογη σιλουέτα που θα ζήλευαν πολλές μαμάδες, αφού όπως φαίνεται έχει γονίδια μοντέλου. Ωστόσο, τι τρώει μετά την 6η εγκυμοσύνη της για να κρατήσει το κορμί «λαμπάδα»; Αποκάλυψε το γεύμα της με μια φωτογραφία.

Η Ολυμπία Χοψονίδου, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της. Το 6ο παιδάκι της, ήρθε να ολοκληρώσει την οικογενειακή της ευτυχία, με όλη την σημασία της λέξεως. Μπορεί τώρα με την απαγόρευση της κυκλοφορίας τα πράγματα να είναι λίγο δύσκολα αφού τα παιδιά και όλοι να είναι κλεισμένοι στο σπίτι, ωστόσο τα παιδιά της είναι η χαρά της.

Βέβαια, η Ολυμπία Χοψονίδου δεν ξεχνάει να φροντίζει και τον εαυτό της και να προσέχει την σιλουέτα της. Μετά ειδικά από την 6η εγκυμοσύνη της είναι πολύ προσεκτική στο τι τρώει. Το μοντέλο, επιλέγει φαγητά που είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και αποφεύγει τις ατασθαλίες.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ένα πιάτο ανάμεσα στα υπόλοιπα που τρώει καθημερινά.

Ολυμπία Χοψονίδου διατροφή δίαιτα

Να σημειώσουμε πως Ολυμπία Χοψονίδου, ανέβασε μια φωτογραφία από τότε που ήταν μικρή με την αδερφή της και της ευχήθηκε. Οπότε ο γιος της Θανάσης αλλά και η αδερφή της Βαλέρια, έχουν ίδια μέρα γενέθλια. Δείτε εδώ και ποιος το γιόρτασε όλη η οικογένεια.

Το φρούτο που τρώει η Ολυμπία Χοψονίδου κι έχει μέχρι σήμερα θανατηφόρο κορμί μοντέλου

Παρά τις 6 εγκυμοσύνες η αγαπημένη Ολυμπία Χοψονίδου διατηρεί μέχρι και σήμερα το θανατηφόρο κορμί ενός μοντέλου και το μυστικό της είναι σε ένα συγκεκριμένο φρούτο!

Το φρούτο αυτό είναι υψηλό σε θερμίδες, βιταμίνες και με πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες. Έχει βελούδινη, κρεμώδη υφή και την πιο πλούσια γεύση.

Παράδειγμα η σαλάτα με αβοκάντο και ρόδι. Μπορεί να σας φαίνεται πολύ… ελαφριά, αλλά έχει όλα τα θρεπτικά στοιχεία που κάποιος χρειάζεται. Το αβοκάντο είναι ένα τρόφιμο υψηλό σε θερμίδες, βιταμίνες και με πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες. Τα ώριμα αβοκάντο είναι γνωστά για τη βελούδινη, κρεμώδη υφή και την πλούσια γεύση τους. Τα αβοκάντο οφείλουν αυτή τη κρεμώδη υφή τους στην υψηλή περιεκτικότητά τους σε λίπος (περιέχει 22 γρ. λίπους ανά φλιτζάνι και παρέχει το 82% των συνολικών θερμίδων του με τη μορφή λίπους).

Από την άλλη και το ρόδι, δεν πάει πίσω! Τα θρεπτικά του συστατικά είναι εντυπωσιακά. Αποτελεί πολύ καλή πηγή φυτικών ινών, βιταμίνης C, Κ και φυλλικού οξέος, καλίου και άλλων αντιοξειδωτικών ουσιών. Αν δεν μπορείτε να βρείτε ωστόσο λόγω εποχής, απλά παραλείψτε το από την σαλάτα σας.

Συνεχίστε στο thebody.gr για να μάθετε ποιο είναι το φρούτο που τρώει η Ολυμπία Χοψονίδου