Γιορτή στην οικογένεια Σπανούλη- Χοψονίδου! Μπήκαν στην κουζίνα δεν φαντάζεστε τι έφτιαξαν

Χαμός στο σπίτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιορτή στην οικογένεια Σπανούλη- Χοψονίδου! Μπήκαν στην κουζίνα δεν φαντάζεστε τι έφτιαξαν

Γιορτή έχουν στην οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου και μπήκαν όλοι μαζί στην κουζίνα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έφτιαξαν όλα τα παιδιά μαζί, αλλά και πόσο πολύ το χάρηκαν στη συνέχεια.

Γιορτή έχουν σήμερα στο σπίτι του αρχηγού του Ολυμπιακού καθώς ο γιος του Θανάσης, κλείνει τα 8 του χρόνια. Τα παιδιά έχουν χαρά στο σπίτι και έτσι όλη η οικογένεια βρέθηκε μέσα στη κουζίνα.

Τα μικρά μαζί με την μαμά τους, έφτιαξαν την τούρτα η οποία ξετρέλανε τον Θανάση. Όλα φάνηκαν να απόλαυσαν τόσο την διαδικασία που την έκαναν παίζοντας, αλλά και το αποτέλεσμα μιας και όλα έπεσαν με τα μούτρα πάνω στην δημιουργία τους.

Η γιορτή στην οικογένεια Σπανούλη - Χοψονίδου και η δημιουργία τους

Ο εγκλεισμός μέσα στο σπίτι με τόσα παιδιά πάντως δεν είναι εύκολο. Τόσο ο αρχηγός του Ολυμπιακού όσο και η Ολυμπία προσπαθούν για το καλύτερο.

«Είμαστε καλά. Και εμείς σαν οικογένεια μένουμε μέσα στο σπίτι. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, περνάμε όσο καλύτερα και ευχάριστα μπορούμε μέσα στο σπίτι. Είμαι περίπου δύο μήνες μέσα, είναι πολύ όμορφο να έχουμε τα παιδιά μαζί μας. Περνάμε όμορφα τον χρόνο μας. Παίζουμε, διαβάζουμε, βλέπουμε ταινίες, γεμίζουμε τον χρόνο πάρα πολύ όμορφα και περνάει η μέρα χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Έρχονται και οι στιγμές της έντασης, είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα. Προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι. Ξέρετε, προσπαθούμε να συμβουλεύσουμε. Δεν έχω βγει καθόλου έξω, έχω και το εγχειρισμένο πόδι μου. Ό,τι κάνω, το κάνω μέσα στο σπίτι.

Προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα μέσα από το σπίτι. Τηρούμε ευλαβικά το “μένουμε σπίτι”. Ακολουθούμε τις οδηγίες και τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, σίγουρα υπάρχει κόσμος που πραγματικά βιώνει πιο δύσκολες καταστάσεις από τη δική μου, κόσμος που μένει σε πιο κλειστούς χώρους. Έχουμε την ευλογία, ένα μέρος που μπορούν τα παιδιά να τρέξουν και να παίξουν. Καταλαβαίνω την ανάγκη του κόσμου για τρέξιμο, περπάτημα και καθαρό αέρα. Αλλά είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση και πρέπει όλοι να θυσιαστούμε για να το ξεπεράσουμε» είπε ο Βασίλης Σπανούλης.Βέβαια η Ολυμπία Χοψονίδου σχολίασε την όλη κατάσταση της καραντίνα και πριν από λίγες μέρες μέσω Instagram, με μία χιουμοριστική φωτογραφία!

Δείτε τι έφτιαξαν:

Σπανούλης - Χοψονίδου

Σπανούλης παιδιά

Σπανούλης Ολυμπιακός