2+1 tips που «κλέψαμε» από τη ρουτίνα της Kate Middleton

Θα τα λατρέψεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
2+1 tips που «κλέψαμε» από τη ρουτίνα της Kate Middleton

Αν θέλεις κι εσύ να έχεις μία αλάνθαστη εμφάνιση σαν την Kate Middleton, τότε πρέπει σε κάθε περίπτωση να ακολουθήσεις αυτά τα 2+1 tips που «κλέψαμε» από την ρουτίνα ομορφιάς και σου τα παρουσιάζουμε μιας και με βεβαιότητα θα τα αγαπήσεις.

Μπορεί οι κλειστές πόρτες του Buckingham να μην μας επιτρέπουν να δούμε ποια είναι η ρουτίνα ομορφιάς που κάνει κάθε πρωί που ξυπνάει η Kate Middleton, ωστόσο οι πληροφορίες έχουν διαρρεύσει και πλέον έχουν γίνει γνωστά όλα τα μυστικά της για να έχει την πιο αλάνθαστη εμφάνιση στην βασιλική οικογένεια.

Είναι βέβαια πιθανό να σκεφτείτε πως η Kate Middleton και όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, έχουν δίπλα τους κομμωτές και μακιγιέζ για να τους περιποιούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ, ωστόσο αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως η Kate Middleton, όπως έκανε και η Diana, φροντίζει μόνη της την ρουτίνα ομορφιάς της.

Kate Middleton μυστικά ομορφιάς

Πάμε να δούμε τα 2+1 tips που «κλέψαμε» από την Kate Middleton

Βάφει σχεδόν πάντα τα νύχια της μπεζ

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επιλέγει κάθε φορά να αφήνει στην άκρη τα έντονα χρώματα και να κάνει πιο nude επιλογές στα νύχια της, δεν έχει να κάνει μόνο με τις χρωματικές της προτιμήσεις, αλλά και με το βασιλικό πρωτόκολλο. Μόνο τα φυσικά χρώματα στα νύχια είναι επιτρεπτά στη βασιλική οικογένεια.

Το καλό βέβαια με αυτή την επιλογή είναι ότι τα συγκεκριμένα χρώματα κάνουν τα δάχτυλά σου να φαίνονται πιο αδύνατα αλλά και πιο μακριά.

Συνδυάζει το σαμπουάν με την μαλακτική

Τα λαμπερά μαλλιά δεν έρχονται με εύκολο τρόπο και έτσι όσο πολύ και να σας εντυπωσιάζει το γεγονός πως πρέπει να βάλετε τη μαλακτική στη ρίζα των μαλλιών σας, είναι η αλήθεια. Βέβαια φροντίστε να βρείτε ένα βιολογικό σαμπουάν που συνδυάζει και τα δύο για να είναι πιο μαλακή η δομή του και να ενυδατώνει τα μαλλιά σας αντί να τα ξεραίνει.

Δεν πάει πουθενά χωρίς λάδι προσώπου

Πριν βάλει το οτιδήποτε άλλο στο πρόσωπό της, η Kate Middleton φροντίζει να αναζωογονήσει την επιδερμίδα της με λίγο λάδι, για να κάνει το δέρμα της να λάμπει αλλά και να γίνει πιο υγιές.