Βάσω Λασκαράκη: Αδυνάτισε με τον Λευτέρη Σουλτάτο τρώγοντας αυτό το πιάτο μια φορά την ημέρα

Της το έφτιαχνε ο αγαπημένος της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάσω Λασκαράκη: Αδυνάτισε με τον Λευτέρη Σουλτάτο τρώγοντας αυτό το πιάτο μια φορά την ημέρα

Κι όμως, όπως σας αποκαλύψαμε πριν λίγες ημέρες με φωτογραφίες ντοκουμέντο ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει αδυνατίσει αρκετά και το ίδιο συμβαίνει και με την Βάσω Λασκαράκη! Αναρωτιέστε ποιο είναι το μυστικό; Μα φυσικά ένα συγκεκριμένο πιάτο που έτρωγαν μια φορά την ημέρα, κάθε μέρα.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος στην καραντίνα πειραματίστηκαν αρκετά στην κουζίνα, σύμφωνα και με τα stories που βλέπαμε στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram.

Αυτό είναι το πιάτο που τρώνε μια φορά την ημέρα η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος

Μέσα από τους πειραματισμούς τους αποφάσισαν να εντάξουν στην καθημερινότητά τους και στην διατροφή τους ένα συγκεκριμένο καρπό: Το αβοκάντο.

Extra hint για το αβοκάντο: Ο καρπός περιέχει περίπου 70% νερό, 25% έλαια 2,5% πρωτεΐνες και 2,5% ζάχαρα. Οι λιπαρές ουσίες του βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης. Περιέχει λιποδιαλυτές βιταμίνες που δύσκολα και σε μικρές ποσότητες συναντώνται σε άλλα φρούτα, αλλά υστερεί σε βιταμίνη C.

αβοκάντο τρώνε Σουλτάτος Λασκαράκη και αδυνατίζουν

Επειδή περιέχει μεγάλο ποσοστό πρωτεϊνών και λιπαρών με λίγα σάκχαρα θεωρείται πολύ καλή τροφή για διαβητικούς.

Ποια τα 3 πράγματα που έκοψαν μαχαίρι η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος από την διατροφή τους

Το ζευγάρι απέκλεισε τα τηγανιτά, τα γλυκά, το ψωμί και πρόσθεσε στην διατροφή του τα λαχανικά, τα φρούτα και τα μαγειρευτά γεύματα.