Λευτέρης Σουλτάτος: Έμεινε μισός ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη! Έπεσαν πάνω του όλες οι κάμερες

Αποκλειστικά στιγμιότυπα! Ο αδερφός του προσπαθούσε να κρυφτεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λευτέρης Σουλτάτος: Έμεινε μισός ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη! Έπεσαν πάνω του όλες οι κάμερες

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 28/5 οι κάμερες έπεσαν πάνω στον Λευτέρη Σουλτάτο, τον σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη και η αλήθεια είναι πως... έχει μείνει μισός!

Εμφανώς αδυνατισμένος και ανανεωμένος, ντυμένος με sporty look, ο Λευτέρης Σουλτάτος απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr όχι έχοντας την Βάσω στο πλευρό του αλλά τον αδερφό του Μανώλη, ο οποίος όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες παρακάτω λόγω του ότι δεν είναι συνηθισμένος στην δημοσιότητα και στα φλας προσπαθούσε να κρυφτεί όταν κατάλαβε πως τον τραβάνε.

Οι δυο τους βρέθηκαν στην Κηφισιά για κάποιες δουλειές. Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως αποκαλύφθηκε πως ο Λευτέρης Σουλτάτος θα βρίσκεται σε εκπομπή τη νέα τηλεοπτική σεζόν! Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες

Αυτές είναι οι φωτογραφίες του Λευτέρη Σουλτάτου

Λευτέρης Σουλτάτος Μανώλης Σουλτάτος

Λευτέρης Σουλτάτος Βάσω Λασκαράκη

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο που δεν είχε δει κανείς

Η Βάσω Λασκαράκη αναπόλησε τις διακοπές της, και έτσι αποφάσισε να βγάλει στη δημοσιότητα, μία τρομερή φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Λευτέρη Σουλτάτο, ωστόσο μέχρι τώρα, δεν την είχε δει κανείς.

Το αγαπημένο ζευγάρι πέρασε όλες τις μέρες της καραντίνας στο σπίτι, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο είχαν "παγώσει", λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούσαν με την εξάπλωση του κορωνοϊού στην χώρα μας.

Μαζί με την μικρή Εύα, ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη, καταπιάστηκαν με ένα σωρό δραστηριότητες προκειμένου να περάσουν όσο πιο δημιουργικά γίνεται τον ελεύθερο χρόνο τους. Μαγειρική, συμμάζεμα, και μπόλικο παιχνίδι στον κήπο, είναι μόνο μερικές από τις ασχολίες του ζευγαριού, τις ημέρες της καραντίνας.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου που δεν έχει δει κανείς

Ο καιρός πέρασε και το ζευγάρι το έριξε με τα μούτρα στη δουλειά. Όσον αφορά τη Βάσω Λασκαράκη, τα επαγγελματικά της φαίνεται να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, αφού μετά τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά «Έρωτας Μετά», αναμένεται να αποκτήσει και μία δική της εκπομπή στον ALPHA, δείτε εδώ όλο το "ζουμερό" ρεπορτάζ.

Με τη δουλειά λοιπόν να έχει πιάσει "κόκκινο", η αγαπημένη ηθοποιός, δεν μπόρεσε παρά να αναπολήσει τις όμορφες στιγμές που περνούσε με τον σύζυγό της, πέρυσι το καλοκαίρι στην Κρήτη.

Για το λόγο αυτό, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία τρομερή φωτογραφία, στην οποία βρίσκεται εκείνη και ο Λευτέρης Σουτλάτος στην παραλία, για να εκφράσει το πόσο πολύ της λείπουν οι καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και αυτό το υπέροχο νησί.

«Πηγαίντε με πίσω! Ανυπομονώ», έγραψε η Βάσω Λασκαράκη, κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε και τα likes από τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως μπορείτε να φανταστείτε, έπεσαν "βροχή".

Ιδού και η φωτογραφία που ανέβασε η Βάσω Λασκαράκη:

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος διακοπές