ALPHA: Η κίνηση - ματ του σταθμού για να "τσακίσει" τον ανταγωνισμό

Η τηλεθέαση θα «χτυπήσει» κόκκινο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
ALPHA: Η κίνηση - ματ του σταθμού για να

Με την Ελένη Μενεγάκη να έχει ανακοινώσει την αποχώρησή της από την τηλεόραση, ο ALPHA ετοιμάζεται να κάνει μία κίνηση - ματ προκειμένου να καταφέρει να "τσακίσει" τον ανταγωνισμό και να πάρει την πρώτη θέση στη "μάχη" της τηλεθέασης.

Την Πέμπτη η Ελένη Μενεγάκη, έκανε την ανακοίνωση στον αέρα του ALPHA, ρίχνοντας μία κανονική "βόμβα". Από εκείνη τη στιγμή, έχει γίνει πολύς λόγος, σχετικά με το ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει.

Αυτή είναι η κίνση - ματ που ετοιμάζεται να κάνει ο ALPHA

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα χαμογέλα», δύο ονόματα είναι αυτά που έχουν ακουστεί περισσότερο για την αντικατάσταση της γνωστής παρουσιάστριας. Το ένα είναι αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, και το άλλο, αυτό της Βάσως Λασκαράκη.

Αυτό που πρόκειται να κάνει ωστόσο ο ALPHA, είναι να βάλει τη Βάσω Λασκαράκη σε μία δική της εκπομπή, η οποία θα προβάλλεται 10-12, δηλαδή αμέσως μετά το Happy Day, ενώ στις 12 τη σκυτάλη θα παίρνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία θα βρίσκεται στον αέρα μέχρι και τις 2, με ένα γυναικείο magazino. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον ALPHA.

Τι θα γίνει με το καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA

Η εκπομπή «Ευτυχείτε», έκανε λόγο για 4 παρουσιάστριες οι οποίες «σφάζονται» για να πάρουν τον χώρο της Ελένης Μενεγάκη. Συγκεκριμένα, ανέφεραν την Ναταλία Γερμανού, την Ελεονώρα Μελέτη, τη Βάσω Λασκαράκη και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Εντύπωση προκάλεσαν και τα σχόλια που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Αυτή την αλήθεια αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού για το καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της, η Ναταλία Γερμανού, θέλησε να δώσει ένα τέλος στις φήμες και να μιλήσει ανοικτά για το τι πρόκειται να συμβεί με το καμαρίνι της αγαπημένης παρουσιάστριας.

«Δεν ισχύει ότι τέσσερις παρουσιάστριες σφαζόμαστε για το ποια θα πάρει το καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη. Το καμαρίνι της Ελένης θα γίνει μουσείο. Θα γίνει χώρος λατρείας από όπου θα περνάμε όλοι. Δε θα μπει κανένας» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Ναταλία Γερμανού Ελένη Μενεγάκη