Μαρία Μπεκατώρου: Αυτό είναι το πρωινό που έκανε θαύματα στο κορμί της - Αυτά έτρωγε και έχασε κιλά

Η αλλαγή είναι απίστευτη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Μπεκατώρου: Αυτό είναι το πρωινό που έκανε θαύματα στο κορμί της - Αυτά έτρωγε και έχασε κιλά

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Μπεκατώρου η οποία μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι έτρωγε για πρωινό και έκανε θαύματα με αποτέλεσμα να χάσει πολλά κιλά και να μείνει μισή.

Η παρουσιάστρια ακολούθησε κάποια βήματα τα οποία την βοήθησαν να αποκτήσει απίστευτες αναλογίες στο σώμα της, κάτι που της αρέσει πολύ.

Η Μαρία Μπεκατώρου πίνει πάρα πολύ νερό και δεν παραλείπει ποτέ το πρωινό γεύμα, ενώ είναι λάτρης των βιολογικών προϊόντων.

Ένα τοστ με ψωμί ολικής άλεσης, γαλοπούλα βραστή και τυρί με χαμηλά λιπαρά είναι το ιδανικό πρωινό για εκείνη. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα στο σώμα της.

Μαρία Μπεκατώρου: Έτσι είναι το κορμί της με μαγιό - Έχει χάσει κιλά και φαίνεται

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz, η οποία διατηρεί άψογες αναλογίες στο κορμί της. Μάλιστα, το απέδειξε με την φωτογραφία της, που την είδαμε να ποζάρει με μαύρο ολόσωμο μαγιό.

Με το νάζι της, την γοητεία της αλλά και το χιούμορ της η Μαρία Μπεκατώρου έχει κερδίσει τους τηλεθεατές που της δείχνουν καθημερινά την αγάπη τους. Το ίδιο συμβαίνει και στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram όπου καθημερινά την βλέπουμε να μοιράζεται διάφορες αναρτήσεις της. Τα likes μάλιστα, παίρνουν... φωτιά.

Αυτό συνέβη και στην φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πριν από λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, όπου την είδαμε να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό, φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με ανοίγματα.

Το σώμα της Μαρίας Μπεκατώρου ακόμη και χωρίς ίχνος φίλτρων είναι απίστευτο! Δείτε ωστόσο, ακόμη μια φωτογραφία της παρουσιάστριας με μαγιό που θα σας κάνει να... σαστίσετε.

Μαρία Μπεκατώρου ολόσωμο μαγιό σώμα χωρίς φίλτρα