Το λάθος που έκανε η Βάσω Λασκαράκη και της "μπλόκαρε" την ζυγαριά - Δεν μπορούσε με τίποτα να χάσει κιλά

Γυναίκες προσοχή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το λάθος που έκανε η Βάσω Λασκαράκη και της

Μπορεί αυτή την στιγμή η Βάσω Λασκαράκη να έχει ένα από τα πιο όμορφα κορμιά της ελληνικής showbiz όμως στο παρελθόν είχε εξομολογηθεί πως έκανε ένα τεράστιο λάθος το οποίο "μπλόκαρε" την ζυγαριά της και δεν μπορούσε με τίποτα να χάσει κιλά!

Το Youweekly.gr ξέρει ποιο είναι το λάθος της και θα σας το παρουσιάσει, μαζί βέβαια και με την δίαιτα που ακολούθησε φέτος κι έγινε στιλάκι.

Αυτό είναι το λάθος που έκανε η Βάσω Λασκαράκη και "μπλόκαρε" την ζυγαριά της

"Έτρωγα μόνο το βράδυ, αλλά έτρωγα πολύ. Το στομάχι μου κρύβει έναν άντρα μέσα του. Μπορώ να φάω τρία σουβλάκια με πίτα, δύο πίτσες ή μία κατσαρόλα μακαρόνια. Μπορώ να ζήσω μόνο γλυκά.", είχε δηλώσει στο παρελθόν η Βάσω Λασκαράκη.

Αυτό είναι το λάθος που κάνουμε οι περισσότερες νομίζοντας πως θα χάσουμε γρήγορα κιλά. Αντί να τρώμε μικρά και υγιεινά γεύματα μέσα στην ημέρα τρώμε μεγάλες ποσότητες δυο φορές. Μην το κάνετε!

Αυτή είναι η δίαιτα που ξεμπλόκαρε την ζυγαριά της Βάσως Λασκαράκη

Πήρε την απόφαση να ξεκινήσει εντατικά γυμναστήριο με έμφαση στην αερόβια άσκηση αλλά και διατροφή που απέκλειε τα τηγανιτά, τα γλυκά, το ψωμί και πρόσθεσε στην διατροφή της τα λαχανικά, τα φρούτα και τα μαγειρευτά γεύματα.

Η Διατροφολόγος Σοφία Παπικινού λέει «Σίγουρα οι συνθήκες του σημερινού τρόπου ζωής δεν σας επιτρέπουν σωστή ρύθμιση των γευμάτων μέσα στη μέρα αλλά και την εξασφάλιση χρόνου για σωστή άσκηση. Όμως μην ξεχνάτε ότι όσο σημαντική είναι η δίαιτα και η σωστή διατροφή άλλο τόσο είναι και η σωματική δραστηριότητα, γιατί ο στόχος δεν είναι απλά να αδυνατίσετε αλλά να χάσετε λίπος αφού το τελευταίο συνοδεύεται συνήθως με μεγάλο αριθμό παθήσεων ιδιαιτέρως αν είναι συσσωρευμένο στην κοιλιά. Βρείτε λίγο χρόνο λοιπόν μέσα στην εβδομάδα και εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε το σαββατοκύριακο. Ώστε να καταφέρετε να μειώσετε το νούμερο των ρούχων σας χωρίς ιδιαίτερες στερήσεις απλά αυξάνοντας την σωματική σας δραστηριότητα, όπως η γλυκιά ηθοποιός».

Δείτε, επίσης, εδώ και την αυστηρή δίαιτα που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου το 2015 και είχε πάει στα 61 κιλά.