Μακαρόνια με κιμά έχει στη δίαιτά της η Ελένη Φουρέιρα - Τι τρώει όλη μέρα και είναι σαν γαζέλα

Αναλυτικά το πλάνο μιας ημέρας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μακαρόνια με κιμά έχει στη δίαιτά της η Ελένη Φουρέιρα - Τι τρώει όλη μέρα και είναι σαν γαζέλα

Πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει κι ως γαζέλα. Η Ελένη Φουρέιρα έχει ένα συγκλονιστικό κορμί κι αν αναρωτιέστε πόσες θυσίες έκανε για να το αποκτήσει η απάντηση είναι όχι πολλές! Σύμφωνα με το διατροφικό της πλάνο που θα δείτε παρακάτω η Ελένη έτρωγε μέχρι και μακαρόνια με κιμά μέσα στην ημέρα της.

Η Ελένη Φουρέιρα πέρα από την διατροφή γυμνάζεται σε καθημερινή βάση και δεν επαναπαύεται ποτέ. Πιο συγκεκριμένα μαζί με το crossfit η Ελένη κάνει ποδήλατο ή spinning. Όπως μάλιστα έχει πει σε συνέντευξή της δεν μπορεί να μην γυμνάζεται καθώς η άσκηση της προσφέρει απίστευτη ευεξία.

Ένα από τα μυστικά της είναι ότι δεν κάνει συνεχώς το ίδο προγραμμα γυμναστικής για να σοκάρει το σώμα της και να βλέπει πιο γρήγορα αποτελέσματα. Έτσι κάνει 3 ημέρες την εβδομάδα στίβο και τις υπόλοιπες 3 (ξεκουράζεται και μια μέρα την εβδομάδα) κάνει 20 λεπτά τρέξιμο και 4 σετ των 15 επαναλήψεων από καθίσματα, κοιλιακούς και ραχιαίους.

Σε ό,τι αφορά τη διατροφή της η Ελένη δεν τρώει αλεύρι, ζάχαρη και αλάτι σε μεγάλες ποσότητες αλλά δεν στερείται τίποτα. Τρώει τα πάντα με μέτρο.

Τι τρώει σε μια μέρα η Ελένη Φουρέιρα

  • Πρωινό: Τοστ με γαλοπούλα και τυρί και ένα ποτήρι γάλα ή ένα μπολ με γάλα και δημητριακά τα οποία συνδυάζει πάντα με ομελέτα με τρία ασπράδια αυγών
  • Μεσημεριανό: Μοσχαρίσια μπριζόλα με ρύζι και σαλάτα πράσινη ή ψάρι με χόρτα και μακαρόνια με κιμά
  • Βραδινό: Τόνος με μαρούλι ή καλαμάκια κοτόπουλου με σαλάτα

Παρόμοια διατροφή ακολούθησε και η Έλλη Κοκκίνου κι έχασε 22 κιλά! Δείτε την αναλυτικά εδώ

Δείτε την πρόσφατη φωτογραφία με μαγιό που δημοσίευσε η... γαζέλα Ελένη Φουρέιρα