Μαυρίκιος Μαυρίκιου: Κατάφερε να εξαφανίσει από πάνω του 60 ολόκληρα κιλά - Από τα 140 έφτασε τα...

Έκανε την αποκάλυψη και τους άφησε όλους άφωνους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαυρίκιος Μαυρίκιου: Κατάφερε να εξαφανίσει από πάνω του 60 ολόκληρα κιλά - Από τα 140 έφτασε τα...

Συγκλόνισε με τα λόγια του ο Μαύρικιος Μαυρίκιου, καθώς αποκάλυψε πως όταν ήταν παιδί, είχε φτάσει τα 140 κιλά, ωστόσο, κατάφερε να τα εξαφανίσει και να πέσει 60 κάτω.

«Είμαι ένας άνθρωπος που όταν ήμουν 17 χρονών είχα φτάσει τα 140 κιλά και δεν έβρισκα ρούχα να φορέσω. Έχω μέσα μου κάποια απωθημένα και δεν με ενοχλεί πια να το λέω. Είχα κάποιες σκέψεις για την εικόνα που ήθελα να προβάλω προς τα έξω και δεν μπορούσα να τις υποστηρίξω.

Τώρα πια είμαι πιο απελευθερωμένος. Ως παιδί δέχτηκα πολύ bullying. Ξέρεις, τα παιδιά δεν είναι αθώα. Πάντα επικρίνουν κάποιον που διαφέρει και αυτό το ένιωσα στο πετσί μου» είπε μεταξύ άλλων ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μιλώντας στο Downtown.

Τόσα κιλά έφτασε ο Μαυρίκιος Μαυρικίος ο οποίος έπεσε 60 κάτω

«Έτσι, απελευθερώθηκα χάνοντας τα κιλά, από τα 140 πήγα στα 80 και έδιωξα πολλούς φόβους και προκαταλήψεις από πάνω μου. Δεν με νοιάζει τι θα σχολιάσει ο άλλος όταν εγώ πάω σε πρεμιέρα με μια γούνα. Κανείς δεν μπορεί να σε ενοχλήσει, εκτός αν του το επιτρέψεις εσύ.

Σαφώς υπάρχουν φθόνος και ζήλια και αυτό θέλει ανθρώπους δίπλα σου να σε αγαπάνε και να σε στηρίζουν. Το έχω μάθει. Και εμένα με στήριξαν».

Έτσι "εξαφάνισε" 15 κιλά η Κατερίνα Καραβάτου. Δείτε τι έτρωγε για πρωινό και βραδινό.

Μαυρίκιος Μαυρίκιου κιλά δίαιτα

Λίγα λόγια για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Γεννημένος στη Λεμεσό της Κύπρου, ο Μαυρίκιος ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές από την ηλικία των 5 ετών, όταν ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα πιάνου και τραγουδιού σε ωδεία. Στη συνέχεια αποφοίτησε από το τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε με άριστα τις σπουδές του στο πιάνο, στο ακορντεόν, στα ανώτερα θεωρητικά, στην ενορχήστρωση, στη σύνθεση και το κλασικό και σύγχρονο τραγούδι στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών και το Royal Schools of Music.

Έχει συμμετάσχει και διακριθεί σε πολλούς και αξιόλογους διαγωνισμούς, τόσο του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου και της Ελλάδας όσο και ιδιωτικών φορέων, με πρώτα βραβεία ερμηνείας και σύνθεσης, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια θεάτρου, μιούζικαλ, κίνησης και σκηνικής παρουσίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει ως σολίστας σε πολλές συναυλίες με χορωδίες και ορχήστρες και έχει γράψει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και ταινίες μικρού μήκους.

Το 2013 κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική του δουλειά, ένα άλμπουμ με 11 τραγούδια από τη MINOS EMI - Universal. Την περίοδο της διαμονής του στην Ελλάδα ο Μαυρίκιος γνωρίζει και συνεργάζεται με σπουδαίους και αξιόλογους καλλιτέχνες, συνθέτες και ερμηνευτές, όπως οι Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Χατζηνάσιος, Κώστας Χατζής, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αντώνης Μιτζέλος, Χρήστος Δάντης, Μελίνα Ασλανίδου, Μελίνα Κανά, Γιώτα Νέγκα, Μίλτος Πασχαλίδης, Βασίλης Λέκκας, Ελένη Δήμου, Λένα Αλκαίου, Ευρυδίκη, Ηρώ, Πάνος Μουζουράκης, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Ηρώ Σαΐα, Julie Massino, Σία Κοσκινά και άλλους.

TAGS