Η διατροφή που βοήθησε τη Σία Κοσιώνη να εξαφανίσει 15 κιλά - Δεν της έλειψε τίποτα

Θα δείτε τρομερά αποτελέσματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η διατροφή που βοήθησε τη Σία Κοσιώνη να εξαφανίσει 15 κιλά - Δεν της έλειψε τίποτα

Η Σία Κοσιώνη κατάφερε να εξαφανίσει από πάνω της, μετά την γέννηση του γιου της, 15 ολόκληρα κιλά και να επαναφέρει το σώμα της στα φυσιολογικά του. Από τη διατροφή της ωστόσο, δεν έλειψε τίποτα.

Το πρόγραμμα που ακολούθησε είναι εύκολο και σίγουρα θα δείτε άμεσα αποτελέσματα αν του δώσετε μια ευκαιρία.

Σία Κοσιώνη διατροφή που έχασε κιλά

Αυτή είναι η διατροφή της Σίας Κοσιώνη που την βοήθησε να εξαφανίσει 15 κιλά

  • 4 μερίδες από γαλακτοκομικά προϊόντα (αν και εφόσον δεν δημιουργούν αλλεργική αντίδραση στο μωρό). Ως μερίδα μπορείτε να υπολογίσετε 1 ποτήρι γάλα, 1 κεσεδάκι γιαούρτι και 30 γραμμάρια τυρί (ένα κομμάτι στο μέγεθος του σπιρτόκουτου).
  • 3-5 μερίδες φρούτα εποχής. Ως μερίδα μπορείτε να υπολογίσετε ένα φρούτο μεσαίου μεγέθους ή μία φέτα καρπούζι.
  • 3-5 μερίδες την ημέρα ωμά ή βραστά λαχανικά.
  • 5-7 μερίδες από τροφές όπως ψωμί, δημητριακά ή βρώμη, ρύζι, μακαρόνια ή κράκερς/ρυζογκοφρέτες κτλ.
  • 2 μερίδες πρωτεΐνη: Την πρωτεΐνη την προτιμούμε από τροφές όπως κόκκινο κρέας, ψάρι, αυγά, όσπρια και ανάλατους ξηρούς καρπούς. Ως μερίδα μπορείτε να υπολογίσετε 80-100 γραμμάρια κρέας ή πουλερικά ή ψάρι, μισό φλιτζάνι όσπρια, 2 αυγά ή 8-10 ξηρούς καρπούς.

Απίστευτη αλλαγή στο σώμα της βλέπει και η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία αποκάλυψε τον τρόπο που κατάφερε να χάσει τα παραπανίσια κιλά και να γίνει... άλλος άνθρωπος. Δείτε αναλυτικά εδώ.

Τώρα που κατάφερε να εξαφανίσει 15 κιλά με την παραπάνω διατροφή το σώμα της Σίας Κοσιώνη είναι απίστευτο και ποζάρει με μπικίνι

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Σία Κοσιώνη με την οικογένεια της. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, κάνει τις βουτιές της με λευκό μπικίνι και η φωτογραφία της μέσα στο νερό, χωρίς ίχνος ρετούς είναι εντυπωσιακή.

Κάνοντας διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν σταματάει να περνάει χρόνο με το σύζυγό της και το γιο τους, τον οποίο λατρεύει και είναι η κύρια προτεραιότητα της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μπορεί να μην είναι καθημερινή χρήστης, ωστόσο όταν κάνει κάποια ανάρτηση τα likes είναι χιλιάδες με τα σχόλια να πέφτουν σαν την βροχή.

Χθες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πιο εντυπωσιακή και καλλιτεχνική φωτογραφία της. Συγκεκριμένα, την απαθανάτισαν να κάνει βουτιά μέσα στην πισίνα.

«Στα βαθιά ή στα ρηχά. Στα κρύα ή στα ζεστά. Με ανάσες ή χωρίς. Με πολύ ή με λιγότερο θάρρος. Βουτιά. Πάντα βουτιά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της. Δείτε ωστόσο εδώ μια ανάρτηση που είχε κάνει και έφερε την αντίδραση του Κώστα Μπακογιάννη.