Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη που προκάλεσε την αντίδραση του Κώστα Μπακογιάννη

Το μήνυμα που δεν περίμενε κανείς να διαβάσει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη που προκάλεσε την αντίδραση του Κώστα Μπακογιάννη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση από τις καλοκαιρινές διακοπές. Μάλιστα, η φωτογραφία που ανέβασε συνοδεύτηκε από ένα μήνυμα, το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του Κώστα Μπακογιάννη.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι εξαιρετικά ενεργό στα social media. Από τη μέρα που η Σία Κοσιώνη, βγήκε σε άδεια, έχει γεμίσει το Instagram με τις πιο καλοκαιρινές, και τις πιο παράξενες φωτογραφίες, ενώ από τη μεριά του, ο Κώστας Μπακογιάννης ανεβάζει φωτογραφίες από το έργο που κάνει στο Δήμο Αθηναίων.

Έτσι, η νέα ανάρτηση που έκανε η Σία Κοσιώνη από τις διακοπές της, έγινε ανάρπαστη και "υπέκυψε" σε αυτή και ο αγαπημένος της σύζυγος.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη που προκάλεσε την αντίδραση του Κώστα Μπακογιάννη

«Μασκες μέσα, έξω, στο λιοπύρι, στην κουζίνα, παντου. Οργάνωση, διάθεση, ευγένεια. Αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι των «ειδικών συνθηκών» αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα των ανθρώπων του ελληνικού τουρισμού που όχι μόνο μας κάνουν να νιώθουμε ασφαλείς, αλλά διαφημίζουν τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο.

Οι άνθρωποι του @grecotelrivieraolympia ανήκουν αναμφισβήτητα σε αυτους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και τον απόλυτο σεβασμό μου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης, της χάρισε ένα like.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης

Η φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη που σήκωσε "θύελλα" αντιδράσεων

Η Σία Κοσιώνη συνεχίζει δυναμικά τις διακοπές της και φροντίζει να ανεβάζει όσο περισσότερες φωτογραφίες μπορεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και σήμερα, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία, η οποία σήκωσε.... θύελλα αντιδράσεων.

Η παρουσιάστρια προσπαθεί να αξιοποιήσει όσο καλύτερα μπορεί τον ελεύθερο χρόνο της. Τον περισσότερο καιρό τον περνάει μαζί με την οικογένειά της, ωστόσο δεν χάνει την ευκαιρία να περάσει μερικές στιγμές με τον εαυτό της και να χαλαρώσει, μετά από μία δύσκολη και απαιτητική χρονιά.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Χωρίς να αποκαλύψει την τοποθεσία της, η Σία Κοσιώνη ανέβασε μία πολύ όμορφη φωτογραφία στην οποία φαίνεται ένα λουλούδι να έχει φυτρώσει στην άμμο.

«Η ομορφιά μπορεί να φυτρώσει παντού», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε.