Έμειναν όλοι με τη φωτογραφία που ανέβασε η Σία Κοσιώνη!

Τι σκέφτηκε!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Έμειναν όλοι με τη φωτογραφία που ανέβασε η Σία Κοσιώνη!

Η Σία Κοσιώνη απολαμβάνει τις διακοπές της ξέγνοιαστη με την οικογένειά της. Πολύ παιχνίδι και αμέριστη ευτυχία επικρατεί στη ζωή της αλλά και πολύ...χιούμορ!

Η Σία ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου τη βλέπουμε να μας τρολάρει τελείως! Στη φωτογραφία βλέπουμε μία καρέκλα θαλάσσης και ένα...ρακούν! Χαρακτηριστικά η Σία έγραψε στη λεζάντα: "Κανείς δεν γλίτωσε... #waterslides #racoon #summer #kids #playing #together #vacation #greece"

Ορίστε η φωτογραφία που ανέβασε η Σία Κοσιώνη και με την οποία έμειναν όλοι!

Προηγουμένως, προτού φύγει για διακοπές αποχαιρέτησε το πλατό γράφοντας τα εξής: "Τα φώτα έσβησαν για φέτος. Ώρα να πέσουν οι παλμοί, να ξεκουραστούν μυαλό και σώμα και να ξεσφίξουν τα δόντια. Με το καλό να επανέλθουμε όλοι υγιείς και δυνατοί. Την αγάπη μου και ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη δική σας"

Σία Κοσιώνη: Όλο μπεζ και ξύλινο το σπίτι της

Η φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη που σήκωσε "θύελλα" αντιδράσεων

Η Σία Κοσιώνη συνεχίζει δυναμικά τις διακοπές της και φροντίζει να ανεβάζει όσο περισσότερες φωτογραφίες μπορεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και σήμερα, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία, η οποία σήκωσε.... θύελλα αντιδράσεων.

Η παρουσιάστρια προσπαθεί να αξιοποιήσει όσο καλύτερα μπορεί τον ελεύθερο χρόνο της. Τον περισσότερο καιρό τον περνάει μαζί με την οικογένειά της, ωστόσο δεν χάνει την ευκαιρία να περάσει μερικές στιγμές με τον εαυτό της και να χαλαρώσει, μετά από μία δύσκολη και απαιτητική χρονιά.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Χωρίς να αποκαλύψει την τοποθεσία της, η Σία Κοσιώνη ανέβασε μία πολύ όμορφη φωτογραφία στην οποία φαίνεται ένα λουλούδι να έχει φυτρώσει στην άμμο.

«Η ομορφιά μπορεί να φυτρώσει παντού», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε.