Σία Κοσιώνη: Όλο μπεζ και ξύλινο το σπίτι της

Μοναδικές εικόνες από το εσωτερικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Όλο μπεζ και ξύλινο το σπίτι της

Η Σία Κοσιώνη δείχνει πως προσέχει πολύ το σπίτι της και προσπαθεί σε κάθε περίπτωση να το διακοσμεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει ανεβάσει μερικές φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται το εσωτερικό του.

Μαζί με τον αγαπημένο της, Κώστα Μπακογιάννη, η Σία Κοσιώνη περνάει όσο περισσότερες ώρες μπορεί στο σπίτι μαζί με τον γιο της Δήμο.

Ως ενεργή χρήστης των social media, έχει ανεβάσει στο Instagram μπόλικα στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι και η αλήθεια είναι ότι κάθε γωνιά του μας έχει εντυπωσιάσει.

Στους τοίχους κυριαρχεί το μπεζ χρώμα, ενώ έχει και πολλές ξύλινες λεπτομέρειες.

Σία Κοσιώνη: Η ανάρτηση με τον γιο της που ξεσήκωσε το Instagram

Η Σία Κοσιώνη απολαμβάνει το καλοκαίρι της και έτσι, αποφάσισε να κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση με τον γιο της, η οποία όχι μόνο ξεσήκωσε το Instagram αλλά προκάλεσε σωστό πανικό στους διαδικτυακούς φίλους της δημοσιογράφου.

Έχοντας ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για φέτος, η Σία Κοσιώνη απολαμβάνει και με το παραπάνω το καλοκαίρι της, ενώ παράλληλα προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον αγαπημένο της γιο, Δήμο.

Ο καρπός του έρωτά της με τον Κώστα Μπακογιάννη, όλο και μεγαλώνει και η δημοσιογράφος δεν χορταίνει να τον βγάζει φωτογραφίες τις οποίες μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους. Δείτε εδώ και την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε η Σία Κοσιώνη από την παραλία.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη με τον γιο της που ξεσήκωσε το Instagram

Μαμά και γιος απόλαυσαν το πρωινό της Δευτέρας και έπαιξαν μαζί στον ήλιο.

Σία Κοσιώνη γιος

Το μήνυμα της Σίας Κοσιώνη για τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ - «Τα φώτα έσβησαν...»

Η αγαπημένη παρουσιάστρια στάθηκε στις επάλξεις του καθήκοντος για μία ακόμα χρονιά και κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, σε μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά.

Πλέον, η Σία Κοσιώνη είναι έτοιμη να απολαύσει τις διακοπές της, πρώτα ωστόσο ήθελε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο τη φετινή σεζόν και να ανανεώσει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για του χρόνου.

Εντύπωση προκάλεσε βέβαια και μία φωτογραφία που ανέβασε η Σία Κοσιώνη από το παρελθόν της. Δείτε εδώ το δημόσιο σχόλιο που έκανε για τα κιλά της.

Αυτό είναι το μήνυμα της Σίας Κοσιώνη για τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ

«Τα φώτα έσβησαν για φετος. Ώρα να πέσουν οι παλμοί, να ξεκουραστούν μυαλό και σώμα και να ξεσφιξουν τα δόντια. Με το καλό να επανέλθουμε όλοι υγιείς και δυνατοί. Την αγάπη μου και ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη δική σας», έγραψε η Σία Κοσιώνη στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.