Μαντώ Γαστεράτου: Έχασε 12 κιλά και είναι αγνώριστη - Να πώς τα κατάφερε χωρίς να πεινάσει

Ξεφορτώθηκε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαντώ Γαστεράτου: Έχασε 12 κιλά και είναι αγνώριστη - Να πώς τα κατάφερε χωρίς να πεινάσει

Η αγαπημένη μας Μαντώ Γαστεράτου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι πριν από 8 μήνες και είναι πιο όμορφη από ποτέ. Κατάφερε κιόλας να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης αποκτώντας ξανά το ονειρικό σώμα που είχε πριν την γέννα!

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της απόλαυσε και με το παραπάνω όλες εκείνες τις λιχουδιές και τα πιάτα που στερούνταν με αποτέλεσμα να βάλει κάποια κιλά παραπάνω, χωρίς φυσικά να την ενδιαφέρει. Εξάλλου η Μαντώ, έχει μάθει να είναι «στρατιώτης», δηλαδή πειθαρχημένη και όταν πήρε την απόφαση να επαναφέρει τη σιλουέτα της, ακολούθησε μια σωστή διατροφή και σε συνδυασμό με άσκηση, κατάφερε να χάσει μέσα σε 3 μήνες 12 κιλά και μάλιστα χωρίς να πεινάσει. Έχουμε δει το σώμα της Μαντούς χωρίς ρετούς και είναι το ίδιο συγκλονιστικό!

Μαντώ Γαστεράτου μείον 12 κιλά

Μαντώ Γαστεράτου γυμναστική

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube. «Είμαι εδώ για να σας πω πώς κατάφερα αυτό το σύντομο χρονικά διάστημα θα έλεγα να τα πετάξω από πάνω μου. (….) Θεωρώ ότι αυτά τα 12 κιλά που έφυγαν από πάνω μου, τα έχασα χωρίς να στερηθώ τίποτα, χωρίς να νιώσω αδυναμία, χωρίς να πέσω κάτω από την πείνα, αλλά με ένα σωστό και καθόλου κουραστικό τρόπο. Πώς; Κυρίως αλλάζοντας τον τρόπο της ζωής μου (…)

Ήθελα να βάλω και πάλι τη γυμναστική στη ζωή μου. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο μετακινούμαι. Άφησα το αυτοκίνητο και πήρα ποδήλατο. Είναι ένας πάρα πολύ εύκολος τρόπος και να εξοικονομήσεις χρήματα και να γυμνάζεσαι καθημερινά και να ανεβαίνει η ψυχολογία σου.(…)

Η σωστή δουλειά τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση έγινε με τρεις συντονισμένες προσπάθειες: Διατροφή, άσκηση και αισθητική» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Μαντώ Γαστεράτου βίντεο Youtube

Μαντώ Γαστεράτου - Νίκος Ησιγόνης: Βάφτισαν τον γιο τους - Το συγκλονιστικό φόρεμα!

Μια σημαντική ημέρα είναι η σημερινή για τη Μαντώ Γαστεράτου και τον σύζυγός της, Νίκο Ισηγόνη, καθώς βάφτισαν το μοναχογιό τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 σε μια παραμυθένια τελετή στην Ανάβυσσο, τον περασμένο Ιανουάριο απέκτησε το πρώτο του παιδί. Η γλυκιά Μαντώ Γαστεράτου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο τους άλλαξε τη ζωή πλημμυρίζοντάς την με ατέλειωτη χαρά. Μάλιστα ξέρουμε και ποια ήταν τα άτομα που κάλεσε!

Το απόγευμα του Σαββάτου, λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός και ο σύζυγός της βάφτισαν τον γιο τους, ο οποίος πήρε το όνομα Γιώργος, έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και αγαπημένους φίλους.

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των μέτρων προστασίας που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση, το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο, με τον πρωταγωνιστή της ημέρας να κλέβει φυσικά την παράσταση.

Μαντώ Γαστεράτου βάφτιση γιου