Βίκυ Καγιά: Τι τρώει πρωί και βράδυ στα 42 της χρόνια και έχει αυτή την κορμάρα

Αναλυτικά το πλάνο της διατροφή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίκυ Καγιά: Τι τρώει πρωί και βράδυ στα 42 της χρόνια και έχει αυτή την κορμάρα

Απλή και όμορφη στα 42 της χρόνια η Βίκυ Καγιά φροντίζει να καταναλώνει συγκεκριμένα πράγματα πρωί και βράδυ έτσι ώστε να διατηρεί αυτό το κορμί!

Πέντε γεύματα την ημέρα, τρία κυρίως και δυο σνακ, ενώ μετά από χρόνια καριέρας στο modeling έχει τέλεια αυτοπειθαρχία και στο φαγητό! Εάν θέλεις την άψογη σιλουέτα της μπορείς να ακολουθήσεις το παρακάτω ενδεικτικό μενού.

Από την Μαρία Παπαθανασίου για το περιοδιικό You

Αυτή είναι η διατροφή της Βίκυς Καγιά στα 42 της χρόνια

Βίκυ Καγιά δίαιτα

Διαβάστε εδώ αναλυτικά και την διατροφή της Φαίης Σκορδά!

Πρωινό

Φρυγανιές με τυρί τύπου cottage, ψιλοκομμένη ντομάτα και λαχανικά, ένα φλιτζάνι σκέτος καφές

Σνακ

Μπισκότα δημητριακών ολικής άλεσης και ένα φρούτο (μήλο, αχλάδι, ακτινίδιο κλπ)

Μεσημεριανό και βραδινό γεύμα

Σαλάτα ή ομελέτα με φρέσκα λαχανικά. Από τις αγαπημένες τις συνταγές είναι το ψητό κοτόπουλο στήθος με λαχανικά εποχής αλλά και ο σολομός ενώ πίνει 2 λίτρα νερό την ημέρα.

Το μαγικό ραβδί της Βίκυς Καγιά - Τι άλλο κάνει εκτός από διατροφή

Η βασίλισσα της TV είναι απλή και απέριττη, πάντα προσεκτική στις δηλώσεις της, ειλικρινής, με αίσθηση του χιούμορ, με προσωπικότητα που εμπνέει σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Σύζυγος του δυναμικού ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας ζαχαροπλαστείων, Ηλία Κρασσά, μαμά δύο κατάξανθων παιδιών-κουκλιών, δραστήρια επιχειρηματίας αλλά και λαμπερή presenter, ισορροπεί τέλεια τη λαμπερή επαγγελματική ζωή της με μια ευτυχισμένη οικογενειακή καθημερινότητα, δείχνοντας πως είναι μια μαμά σαν όλες τις άλλες! Και το ερώτημα που προκύπτει είναι ένα:

Μα πώς τα καταφέρνει;

Από το απαραίτητο πέρασμα από τη δική της σχολή μόδας The Fashion Workshop για τυχόν εκκρεμότητες, συναντήσεις με μαθητές και προσωπικό, μέχρι στιγμές δημιουργικής απασχόλησης με τα παιδιά της, ρομαντικά διαλείμματα με τον Ηλία Κρασσά και... λίγο μασάζ (όπως έχει πει, προσπαθεί τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα να χαλαρώνει και να αφήνεται στις ευεργετικές ιδιότητες μια καλής θεραπείας).

Μέσα σε όλα αυτά, φροντίζει για την καλή και ισορροπημένη διατροφή (είναι το Α και το Ω για να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση), και κάνει yoga sessions για τέλεια ψυχική ισορροπία. Όσο για το βράδυ της; Στο τέλος της ημέρας κάθεται με το μπουρνούζι στον καναπέ και ρίχνει μια γερή ματιά στο ημερολόγιο του smartphone της για να δει το αυριανό πλάνο.

«Η τελευταία σκέψη πριν με πάρει ο ύπνος είναι να κάνω λίστα με όλα αυτά που πρέπει να γίνουν για την επόμενη» έχει τονίσει στο nannuka blog που τη βοήθησε να βρει την ιδανική babysitter και παιδαγωγό για τα δύο της παιδιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ!